Închide meniul

Simona Halep, ultimele detalii despre viitorul ei antrenor: ”E greu la acest nivel să fii singură!” Ce spune despre posibilitatea de a lucra din nou cu Darren Cahill

Dragoș Vasile Publicat: 22 februarie 2022, 15:02

Reclamă
Simona Halep, ultimele detalii despre viitorul ei antrenor: ”E greu la acest nivel să fii singură!” Ce spune despre posibilitatea de a lucra din nou cu Darren Cahill

Simona Halep, ultimele detalii despre viitorul ei antrenor

Profimedia

Simona Halep, ultimele detalii despre viitorul ei antrenor

Simona Halep a participat la turneele de la Dubai și Doha fără antrenor, după despărțirea de Marcu și Dobre. ”Simo” a mai trăit experiența aceasta la finalul lui 2013.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La revenirea în față, Simona a vorbit despre viitorul ei antrenor. ”Simo” exclude posibilitatea de a lucra cu Darren Cahill, omul care a fost oficial lângă ea la Roland Garros 2018 şi, „din umbră” la Wimbledon 2019, cele două turnee de Grand Slam adjudecate de campioana noastră.

”Tot timpul am spus că antrenorul e foarte important, dar acum nu am un plan, dar cu siguranță o să apară un antrenor, pentru că e greu la acest nivel să fii singură.

Nu trebuie să așteptați, nu e un lucru vital. O să vină ziua în care îmi iau antrenor, vreau să-l aleg pe feeling. Darren are o jucătoare acum, nu se pune problema”, a spus Simona Halep.

Simona Halep ține capul sus după eliminarea de la Doha

Simona Halep ține capul sus după eliminarea de la Doha. Campioana noastră a transmis un mesaj motivațional după ce a pierdut surprinzător, încă din primul tur, meciul cu Caroline Garcia, scor 4-6, 3-6.

Reclamă

Jocul Simonei nu a funcționat, iar a 76-a jucătoare a lumii a profitat. Primul set i-a revenit după 51 de minute, cu 6-4. Garcia a condus cu 3-0 în actul secund, care i-a revenit în cele din urmă cu 6-3. A obținut una dintre marile victorii ale carierei în numai o oră și 34 de minute.

La scurt timp după eliminare, campioana noastra a postat un mesaj motivațional, semn că eșecul nu a afectat-o și că ține capul sus. ”Nu uita, pierzi doar când înceteți să încerci”, a postat Simona Halep pe Instagram.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și