Închide meniul

CFR Cluj – Dinamo 4-1 | ”Vine tăierea de capete!” Dan Petrescu, un car de nervi: ”Aș fi făcut 8 schimbări la pauză!”

Dragoș Vasile Publicat: 6 martie 2022, 20:14

Reclamă
CFR Cluj – Dinamo 4-1 | ”Vine tăierea de capete!” Dan Petrescu, un car de nervi: ”Aș fi făcut 8 schimbări la pauză!”

CFR Cluj, transfer de titlu

Profimedia

Dan Petrescu, un car de nervi după CFR Cluj – Dinamo 4-1

Ardelenii au făcut spectacol pe teren propriu și încheie sezonul regular pe primul loc, cu 76 de puncte. Totuși, Dan Petrescu a fost un car de nervi din cauza golului încasat rapid de echipa sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Am început meciul de la 0-1. Adversarul știe să se apere. Ne-am făcut viața grea singuri. Am avut multe ședințe cu ei, dar a fost timpul prea scurt. În repriza a doua, cei care au intrat au făcut-o foarte bine. Am încercat să jucăm ca la Voluntari. Nu am vrut să schimb înainte de pauză ca să nu fac probleme de lot.

Toată echipa a fost sub nivel. Aș fi făcut 8 schimbări la pauză. Pe toți trebuia să îi schimb. Capul lui Debeljuh e la fotbal și nu la alte lucruri. Pentru noi vine tăierea de capete, adică tăierea de puncte. Nu sunt de acord! Vor veni 10 finale de play-off și va fi pe viață și pe moarte”, a declarat Dan Petrescu la finalul meciului.

CFR Cluj – Dinamo 4-1 | Andrei Burcă a dezvăluit ”planul” de titlu de la Cluj

CFR Cluj – Dinamo 4-1. Campioana CFR Cluj s-a văzut condusă de Dinamo, însă a întors rezultatul. Dan Petrescu a mutat decisiv la pauză şi l-a introdus pe Gabriel Debeljuh. Acesta a reuşit un hat-trick de senzaţie, iar CFR Cluj a învins Dinamo cu 4-1.

La final, Andrei Burcă a dezvăluit ”planul” de titlu de la Cluj.„Am început destul de ezitant partida. Păcat că am luat gol. Ştiu ce o să se întâmple din cauza asta această săptămână. Acum ne mai aşteaptă 10 finale. De acum trebuie să realizăm că s-a terminat acesta.

Reclamă

Am făcut o primă de campionat bun, am câştigat puncte. Acum trebuie să uităm şi să începem playoff-ul. Trebuie să câştigăm şi să avem cât mai multe victorii pentru a câştiga campionatul„, a spus Andrei Burcă la finalul partidei.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și