Închide meniul

CFR Cluj – Dinamo 4-1 | ”Vine tăierea de capete!” Dan Petrescu, un car de nervi: ”Aș fi făcut 8 schimbări la pauză!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 martie 2022, 20:14

CFR Cluj – Dinamo 4-1 | ”Vine tăierea de capete!” Dan Petrescu, un car de nervi: ”Aș fi făcut 8 schimbări la pauză!”

CFR Cluj, transfer de titlu

Profimedia

Dan Petrescu, un car de nervi după CFR Cluj – Dinamo 4-1

Ardelenii au făcut spectacol pe teren propriu și încheie sezonul regular pe primul loc, cu 76 de puncte. Totuși, Dan Petrescu a fost un car de nervi din cauza golului încasat rapid de echipa sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Am început meciul de la 0-1. Adversarul știe să se apere. Ne-am făcut viața grea singuri. Am avut multe ședințe cu ei, dar a fost timpul prea scurt. În repriza a doua, cei care au intrat au făcut-o foarte bine. Am încercat să jucăm ca la Voluntari. Nu am vrut să schimb înainte de pauză ca să nu fac probleme de lot.

Toată echipa a fost sub nivel. Aș fi făcut 8 schimbări la pauză. Pe toți trebuia să îi schimb. Capul lui Debeljuh e la fotbal și nu la alte lucruri. Pentru noi vine tăierea de capete, adică tăierea de puncte. Nu sunt de acord! Vor veni 10 finale de play-off și va fi pe viață și pe moarte”, a declarat Dan Petrescu la finalul meciului.

CFR Cluj – Dinamo 4-1 | Andrei Burcă a dezvăluit ”planul” de titlu de la Cluj

CFR Cluj – Dinamo 4-1. Campioana CFR Cluj s-a văzut condusă de Dinamo, însă a întors rezultatul. Dan Petrescu a mutat decisiv la pauză şi l-a introdus pe Gabriel Debeljuh. Acesta a reuşit un hat-trick de senzaţie, iar CFR Cluj a învins Dinamo cu 4-1.

La final, Andrei Burcă a dezvăluit ”planul” de titlu de la Cluj.„Am început destul de ezitant partida. Păcat că am luat gol. Ştiu ce o să se întâmple din cauza asta această săptămână. Acum ne mai aşteaptă 10 finale. De acum trebuie să realizăm că s-a terminat acesta.

Reclamă

Am făcut o primă de campionat bun, am câştigat puncte. Acum trebuie să uităm şi să începem playoff-ul. Trebuie să câştigăm şi să avem cât mai multe victorii pentru a câştiga campionatul„, a spus Andrei Burcă la finalul partidei.

Citește și:
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și