Închide meniul

Real Madrid – PSG ! Panică după ce Kylian Mbappe s-a lovit la ultimul antrenament. Ar putea rata returul de pe Santiago Bernabeu

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 martie 2022, 18:03 / Actualizat: 8 martie 2022, 8:05

Reclamă
Real Madrid – PSG ! Panică după ce Kylian Mbappe s-a lovit la ultimul antrenament. Ar putea rata returul de pe Santiago Bernabeu

Kylian Mbappe este vedeta lui PSG

Profimedia

Kylian Mbappe a decis partida din tur cu Real Madrid în prelungirile partidei. Mbappe s-a lovit la antrenamentul de luni de dimineaţă al celor de la PSG. Starul francez a fost lovit puternic şi va fi supus unor investigaţii amănunţite. Conform celor de la Mundo Deportivo, prezenţa lui Kylian Mbappe în returul de pe Santiago Bernabeu este pusă sub semnul întrebării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anunț despre viitorul lui Kylian Mbappe în Marca!

Telenovela transferului lui Kylian Mbappe (23 ani) continuă. Chiar dacă șeicii încearcă să îl ademenească cu un salariu uriaș, Marca anunță că vedeta lui PSG nu s-a răzgândit și va semna cu Real Madrid.

Kylian Mbappe ține în continuare capul de afiș în presa internațională. Chiar dacă francezii au anunțat că superstarul de 23 de ani ia în calcul prelungirea contractului cu PSG, Marca ”contraatacă” și anunță că cel mai valoros jucător din lume a decis.

Spaniolii au explicat că Mbappe își dorește cu orice preț să ajungă pe Santiago Bernabeu. În trecut, el a declarat în multe rânduri că își dorește să joace la Real Madrid, echipă pe care o susține din copilărie, iar la vară vrea să își vadă visul cu ochii.

Recent, Kylian Mbappe a reușit o „dublă” în meciul PSG – St. Etienne 3-1 și a ajuns la 156 de goluri în tricoul echipei de pe Parc de Princes. L-a egalat pe Zlatan Ibrahimovic în clasamentul golgheterilor all-time ai clubului, fiind depășit doar de Edinson Cavani (200 de goluri).

Reclamă

160 de milioane de euro este cota de piața a lui Kylian Mbappe, potrivit transfermarkt.com.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:49 VIDEOOleksandr Usyk a început să plângă la conferinţa de presă! Momente tulburătoare pentru colosul care l-a bătut pe Tyson Fury 7:26 Simona Halep s-a retras de la Rabat Open 7:08 VIDEOOleksandr Usyk l-a învins pe Tyson Fury. Moment pentru istorie: prima înfrângere a britanicului. Suma colosală câştigată de Usyk 6:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
Vezi toate știrile
Citește și