Închide meniul

Real Madrid – PSG ! Panică după ce Kylian Mbappe s-a lovit la ultimul antrenament. Ar putea rata returul de pe Santiago Bernabeu

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 martie 2022, 18:03 / Actualizat: 8 martie 2022, 8:05

Reclamă
Real Madrid – PSG ! Panică după ce Kylian Mbappe s-a lovit la ultimul antrenament. Ar putea rata returul de pe Santiago Bernabeu

Kylian Mbappe este vedeta lui PSG

Profimedia

Kylian Mbappe a decis partida din tur cu Real Madrid în prelungirile partidei. Mbappe s-a lovit la antrenamentul de luni de dimineaţă al celor de la PSG. Starul francez a fost lovit puternic şi va fi supus unor investigaţii amănunţite. Conform celor de la Mundo Deportivo, prezenţa lui Kylian Mbappe în returul de pe Santiago Bernabeu este pusă sub semnul întrebării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anunț despre viitorul lui Kylian Mbappe în Marca!

Telenovela transferului lui Kylian Mbappe (23 ani) continuă. Chiar dacă șeicii încearcă să îl ademenească cu un salariu uriaș, Marca anunță că vedeta lui PSG nu s-a răzgândit și va semna cu Real Madrid.

Kylian Mbappe ține în continuare capul de afiș în presa internațională. Chiar dacă francezii au anunțat că superstarul de 23 de ani ia în calcul prelungirea contractului cu PSG, Marca ”contraatacă” și anunță că cel mai valoros jucător din lume a decis.

Spaniolii au explicat că Mbappe își dorește cu orice preț să ajungă pe Santiago Bernabeu. În trecut, el a declarat în multe rânduri că își dorește să joace la Real Madrid, echipă pe care o susține din copilărie, iar la vară vrea să își vadă visul cu ochii.

Recent, Kylian Mbappe a reușit o „dublă” în meciul PSG – St. Etienne 3-1 și a ajuns la 156 de goluri în tricoul echipei de pe Parc de Princes. L-a egalat pe Zlatan Ibrahimovic în clasamentul golgheterilor all-time ai clubului, fiind depășit doar de Edinson Cavani (200 de goluri).

Reclamă

160 de milioane de euro este cota de piața a lui Kylian Mbappe, potrivit transfermarkt.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și