Închide meniul

Anunț despre viitorul lui Kylian Mbappe în Marca! Vedeta lui PSG refuză un salariu halucinant pentru a semna cu Real Madrid

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 2 martie 2022, 18:29

Anunț despre viitorul lui Kylian Mbappe în Marca! Vedeta lui PSG refuză un salariu halucinant pentru a semna cu Real Madrid

Kylian Mbappe, anunţul momentului despre viitorul său

Kylian Mbappe, în timpul unui meci pentru PSG / Profimedia

Anunț despre viitorul lui Kylian Mbappe

Kylian Mbappe ține în continuare capul de afiș în presa internațională. Chiar dacă francezii au anunțat că superstarul de 23 de ani ia în calcul prelungirea contractului cu PSG, Marca ”contraatacă” și anunță că cel mai valoros jucător din lume a decis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Spaniolii au explicat că Mbappe își dorește cu orice preț să ajungă pe Santiago Bernabeu. În trecut, el a declarat în multe rânduri că își dorește să joace la Real Madrid, echipă pe care o susține din copilărie, iar la vară vrea să își vadă visul cu ochii.

Recent, Kylian Mbappe a reușit o „dublă” în meciul PSG – St. Etienne 3-1 și a ajuns la 156 de goluri în tricoul echipei de pe Parc de Princes. L-a egalat pe Zlatan Ibrahimovic în clasamentul golgheterilor all-time ai clubului, fiind depășit doar de Edinson Cavani (200 de goluri).

160 de milioane de euro este cota de piața a lui Kylian Mbappe, potrivit transfermarkt.com. Atacantul francez a înscris 24 goluri în 34 de meciuri jucate la PSG în acest sezon, în toate competițiile.

Contractul halucinant cu care PSG vrea să-l deturneze pe Kylian Mbappe din drumul spre Real Madrid

PSG e gata să facă orice ca să-l convingă pe Kylian Mbappe să rămână în Franța și să refuze transferul mult visat la Real Madrid. Șeicii echipei de pe Parc de Princes sunt gata să-l transforme pe starul lor în cel mai bine plătit jucător din istoria fotbalului. 

Reclamă

Jurnaliștii de la The Independent anunță că șeicii de pe Parc de Princes vor să-i ofere lui Kylian un salariu de aproape un milion de lire sterline pe săptămână (1.2 milioane de euro). 

Sursa citată notează că un astfel de contract e „nemaiîntâlnit” în istoria fotbalului și că Real Madrid nu are nicio șansă să concureze financiar cu PSG. Decizia finală îi rămâne în totalitate fotbalistului de 23 de ani.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și