Închide meniul

Ce lovitură ar fi! Valeriu Iftime vrea să-l aducă la FC Botoșani pe Mirel Rădoi: „Ar fi primul pe care l-aş suna! Numai să vrea să vină!”. Marius Croitoru, cale liberă spre FCSB

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 8 martie 2022, 17:01

Ce lovitură ar fi! Valeriu Iftime vrea să-l aducă la FC Botoșani pe Mirel Rădoi: „Ar fi primul pe care l-aş suna! Numai să vrea să vină!. Marius Croitoru, cale liberă spre FCSB

Mirel Rădoi reaprinde scandalul cu Mihai Stoichiţă

Mirel Rădoi, în timpul unui meci /Hepta

Iftime a precizat că nu îl va împiedica pe Marius Croitoru să plece dacă antrenorul primește vreo ofertă. Mirel Rădoi este antrenorul pe care Iftime și-l dorește în locul lui Croitoru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Croitoru, cale liberă spre FCSB. Valeriu Iftime îl vrea pe Mirel Rădoi

”Îi dau drumul. Îl las să plece. Dacă are ofertă din altă parte, eu nu-l țin cu forța. Dar eu spun că nu o să plece. Eu îi știu situația. Vrea să rămână pentru că are copiii la școală, are lucrurile lui de rezolvat. Eu cred că va rămâne la Botoșani, așa cum tot spun de doi ani de zile.

Aș pune un antrenor tânăr. Dacă mi-ar spune Marius Croitoru că nu mai vrea să stea și are niște motive pe care eu nu pot să le refuz, vă spun public, primul pe care l-aș suna ar fi Rădoi. Dar numai să vrea el să vină la mine. Îi dau cinci ani, liber, face ce vrea”, a spus Valeriu Iftime, potrivit sport.ro.

Mirel Rădoi este liber de contract de când a întrerupt colaborarea cu FRF. În afară de naționala României, tehnicianul de 40 de ani a mai antrenat-o doar pe FCSB.

Marius Croitoru are o clauză de reziliera uriașă

Valeriu Iftime a dezvăluit, în exclusivitate pentru Antena Sport, că Marius Croitoru are o clauză de reziliere a contractului cu FC Botoșani în valoare de două milioane de euro. Chiar antrenorul fost cel care a propus clauza!

Reclamă

„El mi-a propus clauza și a și semnat-o astăzi! El mi-a propus, a zis ‘nea Vali, ca să știi că nu plec, puneți o clauză cât vreți dumneavoastră!’ I-am zis: ‘pune, mă, două milioane’, ‘două milioane pun’”, a spus Valeriu Iftime, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Marius Croitoru a prins play-off-ul cu FC Botoșani în precedentele două sezoane și chiar i-a dus pe moldoveni în cupele europene. 5,8 milioane de euro au fost banii încasați de moldoveni din vânzarea de jucători de când Croitoru e antrenor la echipă. Anul acesta, Croitoru n-a mai prins play-off-ul.

Toni Petrea, aproape de a pleca la vară de la FCSB

Toni Petrea va pleca aproape sigur de la FCSB la finalul sezonului, potrivit gsp.ro. Pentru postul de antrenor al grupării roș-albastre se luptă Ilie Poenaru, favoritul lui Gigi Becali, și Marius Croitoru, preferatul lui Mihai Stoica.

Reclamă 4 / 0/3

Ilie Poenaru a mai fost ofertat de Gigi Becali, ultima oară chiar după plecarea lui Edi Iordănescu. Mutarea nu s-a putut realiza pentru că tehnicianul antrenase deja două echipe, Academica Clinceni și Gaz Metan Mediaș, iar regulamentul nu permite trei echipe într-un an.

Ştiu că îşi doreşte, şi-a exprimat dorinţa. Vom vedea, Dumnezeu le aşează„, spune Poenaru pentru Antena Sport despre dorința lui Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:00 LIVE VIDEORomânia – Italia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 20:50 LIVE TEXTCFR Cluj – Sepsi 1-0! Muhar a dat lovitura! Clujenii luptă pentru victorie, pentru a reveni pe locul doi 20:50 „Au făcut o treabă bună” Adi Mutu i-a lăudat pe jucătorii de la FCSB după ce au câștigat titlul! Nu l-a uitat nici pe Gigi Becali 20:45 LIVE VIDEOPAOK – AEK se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 20:41 VIDEODenis Alibec a retrogradat în Qatar! A marcat primul gol după patru luni, dar nu şi-a putut salva echipa 20:19 „Nu există! Sunt 4 litere!” Tudorel Stoica a răbufnit după ce FCSB a câștigat titlul! Discurs dur la adresa roș-albaștrilor 19:37 VIDEODenis Drăguș, gol fabulos în Trabzonspor – Gaziantep! S-a distrat cu echipa care vrea să îl transfere. A marcat și Deian Sorescu 19:14 Un campion mondial cu Argentina, primul transfer al verii la Barcelona! Xavi pregătește deja echipa pentru sezonul viitor 19:10 Ange Postecoglou s-a prăbuşit emoţional, după ce Tottenham a pierdut derby-ul cu Arsenal! Radu Drăguşin, „uitat” pe bancă 18:41 CSM Bucureşti, învinsă în turul sferturilor Ligii Campionilor! „Tigroaicele”, şanse mici să se califice în Final Four Vezi toate știrile
Citește și