Închide meniul

Ce lovitură ar fi! Valeriu Iftime vrea să-l aducă la FC Botoșani pe Mirel Rădoi: „Ar fi primul pe care l-aş suna! Numai să vrea să vină!”. Marius Croitoru, cale liberă spre FCSB

Alexandru Ivan Publicat: 8 martie 2022, 17:01

Ce lovitură ar fi! Valeriu Iftime vrea să-l aducă la FC Botoșani pe Mirel Rădoi: „Ar fi primul pe care l-aş suna! Numai să vrea să vină!. Marius Croitoru, cale liberă spre FCSB

Mirel Rădoi reaprinde scandalul cu Mihai Stoichiţă

Mirel Rădoi, în timpul unui meci /Hepta

  • Valeriu Iftime vrea să-l aducă la FC Botoșani pe Mirel Rădoi
  • Marius Croitoru, cale liberă spre FCSB

Iftime a precizat că nu îl va împiedica pe Marius Croitoru să plece dacă antrenorul primește vreo ofertă. Mirel Rădoi este antrenorul pe care Iftime și-l dorește în locul lui Croitoru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Croitoru, cale liberă spre FCSB. Valeriu Iftime îl vrea pe Mirel Rădoi

”Îi dau drumul. Îl las să plece. Dacă are ofertă din altă parte, eu nu-l țin cu forța. Dar eu spun că nu o să plece. Eu îi știu situația. Vrea să rămână pentru că are copiii la școală, are lucrurile lui de rezolvat. Eu cred că va rămâne la Botoșani, așa cum tot spun de doi ani de zile.

Aș pune un antrenor tânăr. Dacă mi-ar spune Marius Croitoru că nu mai vrea să stea și are niște motive pe care eu nu pot să le refuz, vă spun public, primul pe care l-aș suna ar fi Rădoi. Dar numai să vrea el să vină la mine. Îi dau cinci ani, liber, face ce vrea”, a spus Valeriu Iftime, potrivit sport.ro.

Reclamă

Mirel Rădoi este liber de contract de când a întrerupt colaborarea cu FRF. În afară de naționala României, tehnicianul de 40 de ani a mai antrenat-o doar pe FCSB.

Marius Croitoru are o clauză de reziliera uriașă

Valeriu Iftime a dezvăluit, în exclusivitate pentru Antena Sport, că Marius Croitoru are o clauză de reziliere a contractului cu FC Botoșani în valoare de două milioane de euro. Chiar antrenorul fost cel care a propus clauza!

Reclamă

„El mi-a propus clauza și a și semnat-o astăzi! El mi-a propus, a zis ‘nea Vali, ca să știi că nu plec, puneți o clauză cât vreți dumneavoastră!’ I-am zis: ‘pune, mă, două milioane’, ‘două milioane pun’”, a spus Valeriu Iftime, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Marius Croitoru a prins play-off-ul cu FC Botoșani în precedentele două sezoane și chiar i-a dus pe moldoveni în cupele europene. 5,8 milioane de euro au fost banii încasați de moldoveni din vânzarea de jucători de când Croitoru e antrenor la echipă. Anul acesta, Croitoru n-a mai prins play-off-ul.

Toni Petrea, aproape de a pleca la vară de la FCSB

Toni Petrea va pleca aproape sigur de la FCSB la finalul sezonului, potrivit gsp.ro. Pentru postul de antrenor al grupării roș-albastre se luptă Ilie Poenaru, favoritul lui Gigi Becali, și Marius Croitoru, preferatul lui Mihai Stoica.

Reclamă 4 / 0/3

Ilie Poenaru a mai fost ofertat de Gigi Becali, ultima oară chiar după plecarea lui Edi Iordănescu. Mutarea nu s-a putut realiza pentru că tehnicianul antrenase deja două echipe, Academica Clinceni și Gaz Metan Mediaș, iar regulamentul nu permite trei echipe într-un an.

Ştiu că îşi doreşte, şi-a exprimat dorinţa. Vom vedea, Dumnezeu le aşează„, spune Poenaru pentru Antena Sport despre dorința lui Gigi Becali.

Citește și:

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat