Închide meniul

„E debandadă!” Ioan Andone nu crede că Dusan Uhrin poate ajuta Dinamo să se salveze direct de la retrogradare: „S-a stricat tot! E o prostie ce se întâmplă la Dinamo”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 martie 2022, 21:14

Reclamă
„E debandadă! Ioan Andone nu crede că Dusan Uhrin poate ajuta Dinamo să se salveze direct de la retrogradare: „S-a stricat tot! E o prostie ce se întâmplă la Dinamo

Ioan Andone crede că Edi Iordănescu poate duce România la turneele finale

as.ro

Ioan Andone e de părere că haosul a pus stăpânire pe Dinamo, după ce Flavius Stoican a fost presat de fani să plece de la echipă. Conform ultimelor informaţii, Dusan Uhrin va fi noul antrenor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Debandadă, e debandadă! Suporterii erau cu Dusan Uhrin și data trecută, el a salvat echipa de la retrogradare. Dar lotul de atunci era mult mai bun decât ce are Dinamo acum. Ca antrenor, trebuie să aibă și el cu cine să lucreze. 

Ce să facă și ei…caută toate soluțiile pentru a nu ajunge la «baraj», dar nu-i văd să reușească asta. E diferență prea mare. Nu mai știu să câștige, nu mai reușesc să înlănțuie 4-5 victorii. Realitatea e că nici nu pot!

Îi va fi greu și lui Dusan Uhrin. N-ai ce să faci. Trebuie să ai cu cine să lucrezi și un grup care să joace cu inima pentru Dinamo. S-a stricat tot, e o prostie ce se întâmplă acolo. Nu-l văd pe Dusan Uhrin să-i salveze direct. M-aș bucura pentru Dinamo, dar nu văd să se întâmple acest lucru”, a spus Ioan Andone pentru gsp.ro.

Iuliu Mureşan a acceptat demisia lui Stoican

Iuliu Mureşan a acceptat demisia lui Flavius Stoican, iar Dusan Uhrin va fi noul antrenor. Acesta urmează să ajungă miercuri în România şi va sta pe bancă la derby-ul cu Rapid, anunţă gsp.ro. Stoican şi-a dat de două ori demisia într-o singură zi. A doua oară, antrenorul a făcut acest gest pentru a-şi proteja jucătorii de furia ultraşilor care îl vor plecat.

Reclamă

Reacția lui Dănuț Lupu, după ce Flavius Stoican a plecat de la Dinamo

„A plecat că a vrut el sau l-au dat afară alții? Nu putea să plece, că avea contract. Au trebuit să îl convingă. Aici sunt niște probleme mai delicate. Înseamnă că nu iubește Dinamo dacă a acceptat să ia niște bani și să plece. Înseamnă că, fără supărare, Răducioiu și Mureșan au fost de acord să îl dea afară.

Eu îmi doresc din tot sufletul cu Dusan, sau cine va fi, să salveze această echipă. Dar credeți că Dinamo, în situația actuală, poate să se salveze? Oricum, barajul sigur îl joacă. Uitați-vă câte puncte sunt diferență. Când l-au adus pe Rednic au spus că vine să salveze Dinamo. L-au dat afară și l-au adus pe Stoican ca să salveze Dinamo. La fiecare două luni aduc alt antrenor.

Aduci un antrenor care dă declarații că va salva Dinamo și apoi îl dai afară. Dacă Dusan nu îi va salva, ce se va întâmpla? Cineva trebuie să răspundă pentru toate deciziile care se iau. Dar nu aveau cum să îl dea afară pentru că avea contract. Ce puteau să facă, să îl bată? Nici ce fac suporterii rapidiști, nici ce fac suporterii dinamoviși nu e bine. Conducătorii trebuie să pună antrenorii, nu suporterii. Ei n-au acest drept.”, a spus Dănuț Lupu, pentru sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) 15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris 15:15 Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte: „Va avea puteri depline!” Lovitură de proporţii dată de ardeleni 14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian Vezi toate știrile
Citește și