Închide meniul
UPDATE

Iuliu Mureşan a acceptat demisia lui Flavius Stoican. Dusan Uhrin vine miercuri în România şi va sta pe bancă la derby-ul cu Rapid

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 8 martie 2022, 19:40 / Actualizat: 8 martie 2022, 20:40

Iuliu Mureşan a acceptat demisia lui Flavius Stoican. Dusan Uhrin vine miercuri în România şi va sta pe bancă la derby-ul cu Rapid

Haos la Dinamo! Jucătorii au anunţat că intră în grevă dacă pleacă Flavius Stoican

As.ro

Update 20:15: Iuliu Mureşan a acceptat demisia lui Flavius Stoican, iar Dusan Uhrin va fi noul antrenor. Acesta urmează să ajungă miercuri în România şi va sta pe bancă la derby-ul cu Rapid, anunţă gsp.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update 19:30: Flavius Stoican şi-a înaintat pentru a doua oară demisia astăzi, scrie gsp.ro. Antrenorul vrea să îşi protejeze, astfel, jucătorii de furia ultraşilor care îl vor plecat pe antrenor. Conform sursei citate, ultraşii i-au abordat pe jucători după ce aceştia şi-au arătat susţinerea pentru antrenor. Iuliu Mureşan nu a accepta, până în acest moment, demisia antrenorului.

Stirea iniţială. 

Haos la Dinamo! Jucătorii au anunţat că vor intra în grevă dacă Flavius Stoican va fi demis

Flavius Stoican mai are o șansă să rămână pe banca lui Dinamo. Antrenorul de 45 de ani a mers astăzi la baza de la Săftica, împreună cu Iuliu Mureșan, pentru a-i anunța pe jucători că va pleca de la echipă.

Potrivit playsport.ro, fotbaliștii nu au fost de acord cu această decizie și au anunțat că vor intra în grevă, la antrenamente, dacă Flavius Stoican nu va rămâne la Dinamo.

Reclamă

În plus, jucătorii „alb-roşii” au amenințat că nu vor mai accepta nici întârzierea salariilor, dacă Flavius Stoican va fi demis.

Fanii DDB nu-l mai vor pe Flavius Stoican la Dinamo

Conform sursei citate, Stoican beneficiază de susținerea lui Iuliu Mureșan, administratorul special al clubului. Nu același lucru se poate spune însă despre suporterii din programul DDB.

Fanii ar fi discutat deja cu Dusan Uhrin Jr. să vină pe banca lui Dinamo. Această variantă nu este deloc pe placul jucătorilor, care își doresc să intre în play-out sub comanda lui Flavius Stoican.

Reclamă 4 / 0/3

Reacția lui Dănuț Lupu, după ce Flavius Stoican a fost demis de la Dinamo

„A plecat că a vrut el sau l-au dat afară alții? Nu putea să plece, că avea contract. Au trebuit să îl convingă. Aici sunt niște probleme mai delicate. Înseamnă că nu iubește Dinamo dacă a acceptat să ia niște bani și să plece. Înseamnă că, fără supărare, Răducioiu și Mureșan au fost de acord să îl dea afară.

Eu îmi doresc din tot sufletul cu Dusan, sau cine va fi, să salveze această echipă. Dar credeți că Dinamo, în situația actuală, poate să se salveze? Oricum, barajul sigur îl joacă. Uitați-vă câte puncte sunt diferență. Când l-au adus pe Rednic au spus că vine să salveze Dinamo. L-au dat afară și l-au adus pe Stoican ca să salveze Dinamo. La fiecare două luni aduc alt antrenor.

Aduci un antrenor care dă declarații că va salva Dinamo și apoi îl dai afară. Dacă Dusan nu îi va salva, ce se va întâmpla? Cineva trebuie să răspundă pentru toate deciziile care se iau. Dar nu aveau cum să îl dea afară pentru că avea contract. Ce puteau să facă, să îl bată? Nici ce fac suporterii rapidiști, nici ce fac suporterii dinamoviși nu e bine. Conducătorii trebuie să pună antrenorii, nu suporterii. Ei n-au acest drept.”, a spus Dănuț Lupu, pentru sport.ro.

Citește și:
Recomandări
  • Haos în vestiarul lui Dinamo
  • Jucătorii vor intra în grevă dacă Flavius Stoican va fi demis

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României Vezi toate știrile
Citește și