Închide meniul

„E debandadă!” Ioan Andone nu crede că Dusan Uhrin poate ajuta Dinamo să se salveze direct de la retrogradare: „S-a stricat tot! E o prostie ce se întâmplă la Dinamo”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 martie 2022, 21:14

„E debandadă! Ioan Andone nu crede că Dusan Uhrin poate ajuta Dinamo să se salveze direct de la retrogradare: „S-a stricat tot! E o prostie ce se întâmplă la Dinamo

Ioan Andone crede că Edi Iordănescu poate duce România la turneele finale

as.ro

Ioan Andone e de părere că haosul a pus stăpânire pe Dinamo, după ce Flavius Stoican a fost presat de fani să plece de la echipă. Conform ultimelor informaţii, Dusan Uhrin va fi noul antrenor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Debandadă, e debandadă! Suporterii erau cu Dusan Uhrin și data trecută, el a salvat echipa de la retrogradare. Dar lotul de atunci era mult mai bun decât ce are Dinamo acum. Ca antrenor, trebuie să aibă și el cu cine să lucreze. 

Ce să facă și ei…caută toate soluțiile pentru a nu ajunge la «baraj», dar nu-i văd să reușească asta. E diferență prea mare. Nu mai știu să câștige, nu mai reușesc să înlănțuie 4-5 victorii. Realitatea e că nici nu pot!

Îi va fi greu și lui Dusan Uhrin. N-ai ce să faci. Trebuie să ai cu cine să lucrezi și un grup care să joace cu inima pentru Dinamo. S-a stricat tot, e o prostie ce se întâmplă acolo. Nu-l văd pe Dusan Uhrin să-i salveze direct. M-aș bucura pentru Dinamo, dar nu văd să se întâmple acest lucru”, a spus Ioan Andone pentru gsp.ro.

Iuliu Mureşan a acceptat demisia lui Stoican

Iuliu Mureşan a acceptat demisia lui Flavius Stoican, iar Dusan Uhrin va fi noul antrenor. Acesta urmează să ajungă miercuri în România şi va sta pe bancă la derby-ul cu Rapid, anunţă gsp.ro. Stoican şi-a dat de două ori demisia într-o singură zi. A doua oară, antrenorul a făcut acest gest pentru a-şi proteja jucătorii de furia ultraşilor care îl vor plecat.

Reclamă

Reacția lui Dănuț Lupu, după ce Flavius Stoican a plecat de la Dinamo

„A plecat că a vrut el sau l-au dat afară alții? Nu putea să plece, că avea contract. Au trebuit să îl convingă. Aici sunt niște probleme mai delicate. Înseamnă că nu iubește Dinamo dacă a acceptat să ia niște bani și să plece. Înseamnă că, fără supărare, Răducioiu și Mureșan au fost de acord să îl dea afară.

Eu îmi doresc din tot sufletul cu Dusan, sau cine va fi, să salveze această echipă. Dar credeți că Dinamo, în situația actuală, poate să se salveze? Oricum, barajul sigur îl joacă. Uitați-vă câte puncte sunt diferență. Când l-au adus pe Rednic au spus că vine să salveze Dinamo. L-au dat afară și l-au adus pe Stoican ca să salveze Dinamo. La fiecare două luni aduc alt antrenor.

Aduci un antrenor care dă declarații că va salva Dinamo și apoi îl dai afară. Dacă Dusan nu îi va salva, ce se va întâmpla? Cineva trebuie să răspundă pentru toate deciziile care se iau. Dar nu aveau cum să îl dea afară pentru că avea contract. Ce puteau să facă, să îl bată? Nici ce fac suporterii rapidiști, nici ce fac suporterii dinamoviși nu e bine. Conducătorii trebuie să pună antrenorii, nu suporterii. Ei n-au acest drept.”, a spus Dănuț Lupu, pentru sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
Vezi toate știrile
Citește și