Închide meniul

Ucraineanca Anastasiia Laletina s-a retras de la Jocurile Paralimpice de la Beijing. Tatăl ei a fost luat prizonier de ruşi: „Nu a mai putut participa”

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 martie 2022, 18:16

Reclamă
Ucraineanca Anastasiia Laletina s-a retras de la Jocurile Paralimpice de la Beijing. Tatăl ei a fost luat prizonier de ruşi: „Nu a mai putut participa

Anastasiia Laletina trece prin clipe tragice după ce tatăl ei a fost capturat de ruşi

Profimediaimages

Laletina le-a transmis antrenorilor că nu se mai poate lupta pentru medalii şi că îşi doreşte să zboare cât mai repede spre Polonia. Mai mult, a avut nevoie de ajutorul medicului pentru a fi ajutată să facă faţă acestei traume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tatăl sportivei Anastasiia Laletina, capturat de militarii ruşi

Anastasiia Laletina a aflat chiar că tatăl ei a fost bătut după ce a devenit prizonier. Este în stare de şoc!

Tatăl ei este soldat în armata ucraineană şi a fost luat prizonier de soldaţii ruşi. L-au bătut. Laletina era foarte supărată şi nu a mai putut participa în cursă„, a transmis purtătorul de cuvânt al echipei Ucrainei, Natalia Harach, potrivit thesun.co.uk.

Veşti tragice a primit şi un membru al staff-ului tehnic, al cărui casă din Harkov a fost bombardată de o rachetă lansată de soldaţii lui Vladimir Putin. Şi biatlonistul ucrainean Dmitro Suiarko a aflat că locuinţa lui a fost distrusă în urma bombardamentelor. Chiar şi aşa, a acucerit medalia de bronz în proba în care a participat.

Delegaţia Ucrainei a reuşit totuşi să impresioneze la Jocurile Paralimpice de Iarnă. A ocupat locul al treilea în clasamentul medaliilor. Şi-a trecut în cont 19 medalii, dintre care 6 de aur.

Reclamă

Oleksandr Aliyev a dezvăluit cum este perceput războiul din Ucraina în Rusia

Oleksandr Aliyev este un fost internaţional ucrainean care a vorbit despre modul cum este perceput războiul din Ucraina în Rusia. Fostul jucător al celor de la Dinamo Kiev, în vârstă de 37 de ani, a spus încă dinainte de izbucnirea războiului că este gata să lupte pentru Ucraina.

Aliyev a dezvăluit că a rupt legătura cu părinţii săi care stau în Rusia şi a precizat faptul că aceştia nu l-au crezut când le-a vorbit despre războiul din Ucraina. Acesta le-a povestit jurnaliştilor din Ucraina cum a reuşit Vladimir Putin să deformeze realitatea prin presa din Rusia.

La început vorbeam cu părinții mei, dar acum nu mai comunicăm. Ei se uită la televizor în Rusia și văd totul complet diferit. Văd că avem fasciști, naziști și hoți în Ucraina. Da, se fură în Kiev, dar încercăm să combatem asta.

Reclamă 4 / 0/3

Le-am spus părinților ce am văzut. Că s-a tras spre mine, dar nu mi-a fost frică. Voi continua să-mi apăr țara. Vreau ca aici să trăiască, în pace, copiii mei și să nu văd lacrimi în ochii lor.

Părinții mei nu mă cred. Asta e cel mai trist. Am luat mitraliera după propunerea unui prieten. Dorm 4-5 ore pe zi și după aceea mă întorc la treabă”, a spus Aliyev pentru presa din Ucraina.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii Vezi toate știrile
Citește și