Închide meniul

Ucraineanca Anastasiia Laletina s-a retras de la Jocurile Paralimpice de la Beijing. Tatăl ei a fost luat prizonier de ruşi: „Nu a mai putut participa”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 martie 2022, 18:16

Ucraineanca Anastasiia Laletina s-a retras de la Jocurile Paralimpice de la Beijing. Tatăl ei a fost luat prizonier de ruşi: „Nu a mai putut participa

Anastasiia Laletina trece prin clipe tragice după ce tatăl ei a fost capturat de ruşi

Profimediaimages

Laletina le-a transmis antrenorilor că nu se mai poate lupta pentru medalii şi că îşi doreşte să zboare cât mai repede spre Polonia. Mai mult, a avut nevoie de ajutorul medicului pentru a fi ajutată să facă faţă acestei traume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tatăl sportivei Anastasiia Laletina, capturat de militarii ruşi

Anastasiia Laletina a aflat chiar că tatăl ei a fost bătut după ce a devenit prizonier. Este în stare de şoc!

Tatăl ei este soldat în armata ucraineană şi a fost luat prizonier de soldaţii ruşi. L-au bătut. Laletina era foarte supărată şi nu a mai putut participa în cursă„, a transmis purtătorul de cuvânt al echipei Ucrainei, Natalia Harach, potrivit thesun.co.uk.

Veşti tragice a primit şi un membru al staff-ului tehnic, al cărui casă din Harkov a fost bombardată de o rachetă lansată de soldaţii lui Vladimir Putin. Şi biatlonistul ucrainean Dmitro Suiarko a aflat că locuinţa lui a fost distrusă în urma bombardamentelor. Chiar şi aşa, a acucerit medalia de bronz în proba în care a participat.

Delegaţia Ucrainei a reuşit totuşi să impresioneze la Jocurile Paralimpice de Iarnă. A ocupat locul al treilea în clasamentul medaliilor. Şi-a trecut în cont 19 medalii, dintre care 6 de aur.

Reclamă

Oleksandr Aliyev a dezvăluit cum este perceput războiul din Ucraina în Rusia

Oleksandr Aliyev este un fost internaţional ucrainean care a vorbit despre modul cum este perceput războiul din Ucraina în Rusia. Fostul jucător al celor de la Dinamo Kiev, în vârstă de 37 de ani, a spus încă dinainte de izbucnirea războiului că este gata să lupte pentru Ucraina.

Aliyev a dezvăluit că a rupt legătura cu părinţii săi care stau în Rusia şi a precizat faptul că aceştia nu l-au crezut când le-a vorbit despre războiul din Ucraina. Acesta le-a povestit jurnaliştilor din Ucraina cum a reuşit Vladimir Putin să deformeze realitatea prin presa din Rusia.

La început vorbeam cu părinții mei, dar acum nu mai comunicăm. Ei se uită la televizor în Rusia și văd totul complet diferit. Văd că avem fasciști, naziști și hoți în Ucraina. Da, se fură în Kiev, dar încercăm să combatem asta.

Reclamă 4 / 0/3

Le-am spus părinților ce am văzut. Că s-a tras spre mine, dar nu mi-a fost frică. Voi continua să-mi apăr țara. Vreau ca aici să trăiască, în pace, copiii mei și să nu văd lacrimi în ochii lor.

Părinții mei nu mă cred. Asta e cel mai trist. Am luat mitraliera după propunerea unui prieten. Dorm 4-5 ore pe zi și după aceea mă întorc la treabă”, a spus Aliyev pentru presa din Ucraina.

Citește și:
Recomandări
  • Anastasiia Laletina e în stare de şoc
  • Tatăl biatlonistei a fost capturat de soldaţii ruşi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și