Închide meniul
NEWS ALERT

Continuă dezastrul la Gaz Metan! Medieșenii au fost depunctați din nou și vor începe play-out-ul cu un singur punct. Ce urmează pentru „lanterna” Ligii 1

Cosmin Cioboată Publicat: 10 martie 2022, 16:38

Reclamă
Continuă dezastrul la Gaz Metan! Medieșenii au fost depunctați din nou și vor începe play-out-ul cu un singur punct. Ce urmează pentru „lanterna Ligii 1

Gaz Metan Mediaş a primit o nouă depunctare

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gaz Metan, depunctată din nou! Medieşenii vor începe play-out-ul cu un singur punct

Continuă problemele la Gaz Metan. Formația medieșeană a fost depunctată din nou, cu 8 puncte, din cauza restanțelor financiare către 4 foști angajați: Ioan Mărginean, Eusebiu Iulian Tudor, Mircea Diaconescu și Mihai Teja.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gaz Metan a încheiat sezonul regulat din Liga 1 pe ultimul loc, cu 10 puncte. În urma depunctării de astăzi, medieșenii vor începe meciurile din play-out cu un singur punct, rezultat după înjumătățirea conform regulamentului.

Gaz Metan riscă să ajungă pe minus în Liga 1

Gaz Metan riscă o depunctare suplimentară, dacă nu va plăti datoriile rămase până la data de 23 martie. În această situație, formația medieșeană ar putea ajunge pe minus în clasament.

În total, Gaz Metan a fost sancționată cu 22 de puncte în acest sezon, din cauza problemelor fianciare uriașe.

Emilian Hulubei, preşedintele Sindicatului Fotbaliştilor din România, a dezvăluit că situația de la Gaz Metan este de-a dreptul tragică.

Reclamă

Gaz Metan, fără bani pentru deplasări: „Suma încasată va fi mică!”

Medieșenii vor juca doar cu juniori și vor putea să asigure numai câteva deplasări din play-out.

„Ieri au fost declarați liberi încă trei jucători de la Gaz Metan Mediaș, deci vor rămâne cu juniorii și cu câțiva seniori. O să intre niște bani din drepturile TV, vor fi achitate niște sume după încheierea sezonului regulat. Vor putea să asigure doar câteva deplasări, nu toate, pentru că suma încasată va fi mică. Aproximativ 50.000 de euro”, a spus Emilian Hulubei, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer Vezi toate știrile
Citește și