Închide meniul

Gaz Metan Mediaş poate evita desfiinţarea! Ardelenii au un nou preşedinte şi pot încheia sezonul pe teren. Eric De Oliveira va face parte din noul Consiliu Director

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 7 martie 2022, 22:06

Gaz Metan Mediaş poate evita desfiinţarea! Ardelenii au un nou preşedinte şi pot încheia sezonul pe teren. Eric De Oliveira va face parte din noul Consiliu Director

Gaz Metan Mediaş are mari probleme financiare

SportPictures / Alexandru Veres/SPORT PICTURES via Hepta

Gaz Metan Mediaş poate evita desfiinţarea

Marius Nistor a fost ales în funcţia de preşedinte al clubului CS Gaz Metan Mediaş, cu 43 de voturi dintr-un total de 55, la şedinţa Consiliului Director de luni, se arată într-o postare a suporterilor clubului ardelean.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tot în cadrul acestei întruniri, s-a luat decizia oficială ca Teodor Luca (reprezentant Joma) şi Valentin Iordănescu să fie înlocuiţi în Consiliul Director cu Dorel Vlaşin (reprezentant al Primăriei Mediaş) şi Florin Rusu (reprezentantul suporterilor echipei Gaz Metan).

De asemenea, din noul Consiliu Director va face parte şi Eric De Oliveira.

La finalul sezonului regulat, Gaz Metan Mediaş este ultimul loc, 16, cu 10 puncte, după ce a pierdut în total 14 puncte pentru neplata jucătorilor şi antrenorilor.

Gaz Metan nu se retrage din Liga 1! Eric de Oliveira a făcut marele anunţ pentru medieşeni

Eric de Oliveira (36 de ani) a anunţat că Gaz Metan Mediaş va duce la bun sfârşit actualul sezon de Liga 1, în ciuda problemelor financiare uriaşe.

Reclamă

Eric a dezvăluit că echipa unde a trăit momente superbe nu se va mai retrage, așa cum anunțase chiar el inițial. Formația medieșeană va juca cele 10 meciuri rămase cu juniori, iar brazilianul vrea să fie alături de ei.

„Azi dimineaţă am primit vestea, acum s-a confirmat şi eram sigur de lucrul acesta pentru că FRF şi LPF nu ar fi vrut ca vreo echipă să se retragă. Din câte am înţeles, dacă o echipă se retrage, e mai dificil cu banii. E bine să termine campionatul Mediaş, dar nu avem siguranţa că nu va fi desfiinţată.

Cei de la echipă nu primesc nimic. Au fost plătiţi jucătorii când au fost viraţi banii de la Primărie. Au fost plătiţi o lună, iar în plus furnizorii au primit şi ei banii.

Reclamă 4 / 0/3

Am vorbit acum câteva zile cu un prieten de la Făgăraş care voia să trimită bani, să ajute. Am făcut un grătar. E destul de greu, dar trebuie să fim lângă copii. E o ruşine prin ce trecem. Trebuie să fim alături de copiii aceştia, care joacă la Mediaş”, a spus Eric de Oliveira, pentru looksport.ro.

Citește și:

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și