Închide meniul
NEWS ALERT

Continuă dezastrul la Gaz Metan! Medieșenii au fost depunctați din nou și vor începe play-out-ul cu un singur punct. Ce urmează pentru „lanterna” Ligii 1

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 10 martie 2022, 16:38

Continuă dezastrul la Gaz Metan! Medieșenii au fost depunctați din nou și vor începe play-out-ul cu un singur punct. Ce urmează pentru „lanterna Ligii 1

Gaz Metan Mediaş a primit o nouă depunctare

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gaz Metan, depunctată din nou! Medieşenii vor începe play-out-ul cu un singur punct

Continuă problemele la Gaz Metan. Formația medieșeană a fost depunctată din nou, cu 8 puncte, din cauza restanțelor financiare către 4 foști angajați: Ioan Mărginean, Eusebiu Iulian Tudor, Mircea Diaconescu și Mihai Teja.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gaz Metan a încheiat sezonul regulat din Liga 1 pe ultimul loc, cu 10 puncte. În urma depunctării de astăzi, medieșenii vor începe meciurile din play-out cu un singur punct, rezultat după înjumătățirea conform regulamentului.

Gaz Metan riscă să ajungă pe minus în Liga 1

Gaz Metan riscă o depunctare suplimentară, dacă nu va plăti datoriile rămase până la data de 23 martie. În această situație, formația medieșeană ar putea ajunge pe minus în clasament.

În total, Gaz Metan a fost sancționată cu 22 de puncte în acest sezon, din cauza problemelor fianciare uriașe.

Emilian Hulubei, preşedintele Sindicatului Fotbaliştilor din România, a dezvăluit că situația de la Gaz Metan este de-a dreptul tragică.

Reclamă

Gaz Metan, fără bani pentru deplasări: „Suma încasată va fi mică!”

Medieșenii vor juca doar cu juniori și vor putea să asigure numai câteva deplasări din play-out.

„Ieri au fost declarați liberi încă trei jucători de la Gaz Metan Mediaș, deci vor rămâne cu juniorii și cu câțiva seniori. O să intre niște bani din drepturile TV, vor fi achitate niște sume după încheierea sezonului regulat. Vor putea să asigure doar câteva deplasări, nu toate, pentru că suma încasată va fi mică. Aproximativ 50.000 de euro”, a spus Emilian Hulubei, pentru digisport.ro.

Citește și:
Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Gaz Metan, depunctată din nou
  • Medieșenii vor începe play-out-ul cu un singur punct

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 3-0. Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni se întrec în goluri fabuloase! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” Vezi toate știrile
Citește și