Închide meniul

El este cel mai bun jucător din Liga 1, în sezonul regulat! Anunțul făcut de LPF

Publicat: 11 martie 2022, 9:15

Reclamă
El este cel mai bun jucător din Liga 1, în sezonul regulat! Anunțul făcut de LPF

Florin Tănase, desemnat cel mai bun jucător din sezonul regulat

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Cei de la Liga Profesionistă de Fotbal susțin că cel mai bun jucător, din sezonul regulat, este Florin Tănase. Conform Instat, căpitanul de la FCSB are cele mai bune cifre, având un index de 252, după cele 30 de runde.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase, cel mai bun jucător din Liga 1, în sezonul regulat

După ce în precedentul sezon a fost golgheterul campionatului, acum, Tănase are 11 reușite și cinci pase de gol. Trebuie specificat faptul că acesta a fost și mult timp accidentat.

Florin Tănase – Căpitanul roş-albaştrilor este jucătorul cu cel mai mare index Instat din primele 30 de runde – 252. A înscris de 11 ori şi a oferit cinci pase decisive„, au notat cei de la LPF, când au anunțat echipa sezonului regulat, în Liga 1.

5,5 milioane de euro este cota de piață a lui Florin Tănase, conform transfermarkt.com. Căpitanul FCSB este cel mai bine cotat jucător din Liga 1.

Florin Tănase este dorit în China și în SUA

După ce a ratat transferurile în Europa și Zona Golfului, Tănase mai poate încă pleca de la FCSB. Din informațiile AS.ro, „decarul” vicecampioanei este dorit în China și SUA. Acolo, perioadele de transferuri sunt încă deschise.

Reclamă
Reclamă 4

Tănase și-a prelungit recent contractul cu FCSB, până în vara lui 2025. Căpitanul roș-albaștrilor are însă o clauză de reziliere de 3.000.000 de euro. Oricine îl vrea trebuie să achite acești bani și să se înțeleagă cu jucătorul.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Roland Garros 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
14:51

Probele la care participă David Popovici la Campionatele Europene de Înot (17-23 iunie, AntenaPLAY)

13:44

Irina Begu, învinsă în turul 3 de la Roland Garros 2024. S-a prăbuşit în setul secund cu Varvara Gracheva

13:42

VIDEOHotărârea luată de Cristiano Ronaldo, după ce a terminat sezonul fără trofeu și a plâns în hohote! Unde va juca din toamnă

13:03

Mihai Stoica a anunţat care sunt cele 4 noutăţi din lotul lui FCSB

12:58

FotoIubita lui Jude Bellingham, așteptată pe Wembley la finala Champions League! Este cu 5 ani mai în vârstă decât starul Realului

12:43

Arne Slot e noul manager al lui Liverpool

1 VIDEOCharles Leclerc va pleca din pole-position în Marele Premiu de la Monaco, duminică, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoEa îl consolează pe Ionuţ Radu pentru ratarea EURO 2024. Francesca Cuccuru are 20 de ani şi e de o frumuseţe rară: „Minunată!” 3 FotoRespect total pentru „Regele” Gică Hagi! Cum a apărut Denis Alibec la meciul de retragere al Generaţiei de Aur 4 FotoUnica fiică a lui Miodrag Belodedici, revedere emoţionantă cu tatăl său: „E prima dată!” Zandalee este de o frumuseţe uimitoare 5 FotoPremieră pentru Stefanos Tsitsipas şi iubita lui, Paula Badosa, după împăcare! Vestea despre cei doi 6 FotoMiodrag Belodedici a rămas fără permis de conducere după ce a fost urmărit de poliţie la 3 dimineaţa: „Am ieşit cu alcoolemie!”
Citește și