Închide meniul

El este cel mai bun jucător din Liga 1, în sezonul regulat! Anunțul făcut de LPF

Publicat: 11 martie 2022, 9:15

Reclamă
El este cel mai bun jucător din Liga 1, în sezonul regulat! Anunțul făcut de LPF

Florin Tănase, desemnat cel mai bun jucător din sezonul regulat

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Cei de la Liga Profesionistă de Fotbal susțin că cel mai bun jucător, din sezonul regulat, este Florin Tănase. Conform Instat, căpitanul de la FCSB are cele mai bune cifre, având un index de 252, după cele 30 de runde.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase, cel mai bun jucător din Liga 1, în sezonul regulat

După ce în precedentul sezon a fost golgheterul campionatului, acum, Tănase are 11 reușite și cinci pase de gol. Trebuie specificat faptul că acesta a fost și mult timp accidentat.

Florin Tănase – Căpitanul roş-albaştrilor este jucătorul cu cel mai mare index Instat din primele 30 de runde – 252. A înscris de 11 ori şi a oferit cinci pase decisive„, au notat cei de la LPF, când au anunțat echipa sezonului regulat, în Liga 1.

5,5 milioane de euro este cota de piață a lui Florin Tănase, conform transfermarkt.com. Căpitanul FCSB este cel mai bine cotat jucător din Liga 1.

Florin Tănase este dorit în China și în SUA

După ce a ratat transferurile în Europa și Zona Golfului, Tănase mai poate încă pleca de la FCSB. Din informațiile AS.ro, „decarul” vicecampioanei este dorit în China și SUA. Acolo, perioadele de transferuri sunt încă deschise.

Reclamă

Tănase și-a prelungit recent contractul cu FCSB, până în vara lui 2025. Căpitanul roș-albaștrilor are însă o clauză de reziliere de 3.000.000 de euro. Oricine îl vrea trebuie să achite acești bani și să se înțeleagă cu jucătorul.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:35 Antrenamentele Marelui Premiu de la Imola vor fi LIVE în AntenaPLAY (14:30). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 9:34 Lewis Hamilton ştie pe cine ar trebui să aducă Mercedes în locul său: „Dacă era treaba mea, pe el îl alegeam” 9:27 Napoli insistă pentru Radu Drăguşin, iar şefii lui Tottenham au luat decizia finală. Ce se întâmplă cu fundaşul român 8:56 „Nicio scuză să nu îl convoci” Florin Prunea, avertisment pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „S-a mai mărit şi lista” 8:42 Înfrângerea cu Răzvan Lucescu i-a fost „fatală” lui Fatih Terim! „Împăratul”, demis de şefii lui Panathinaikos 8:24 „Ajunge FCSB în Champions League?” Helmut Duckadam, categoric despre şansele echipei lui Gigi Becali 8:15 „Nu înțeleg de ce au fost la Ateneu” Mihai Rotaru, avertisment dur pentru Gigi Becali: „FCSB a devenit dușmanul de casă!” 16
mai
23:33
VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley
16
mai
23:29
VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei
16
mai
23:19
„Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!”
Vezi toate știrile
Citește și