Închide meniul

FCSB – Voluntari 1-0 | „Înseamnă că nu te duce prea mult mintea!” Florin Tănase, reacţie nervoasă la adresa contestatarilor! Ce a spus despre Gigi Becali: ”Nu ascultă sfaturi, știți cum e! Să sperăm că dă roade ”strategia” dânsului!”

Dragoș Vasile Publicat: 6 martie 2022, 23:31 / Actualizat: 7 martie 2022, 0:57

Reclamă
FCSB – Voluntari 1-0 | „Înseamnă că nu te duce prea mult mintea!” Florin Tănase, reacţie nervoasă la adresa contestatarilor! Ce a spus despre Gigi Becali: ”Nu ascultă sfaturi, știți cum e! Să sperăm că dă roade ”strategia” dânsului!”

Florin Tănase este căpitanul FCSB

Florin Tănase este căpitanul FCSB / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Florin Tănase, discurs nervos după FCSB – Voluntari 1-0

Florin Tănase s-a enervat după FCSB – FC Voluntari 1-0. Căpitanul FCSB a avut un răspuns dur pentru contestatarii săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Aveam nevoie de victorie. Moralul nu era așa de bun. Suntem fericiți că am câștigat și că nu s-a mărit distanța. Încercăm să câștigăm și să ne apropiem. Am avut ceva ocazii de a marca. Au avut și ei ocazii imense.

A fost penalty, nu simulare. Nu e primul pe care îl iau greșit. Lumea vorbește că simulez. Normal că mă deranjează. Dacă încerc să obțin un fault și ţi se pune o etichetă, înseamnă că nu te duce prea mult mintea”, a spus Florin T[nase, care a vorbit şi despre situaţia lui Andrei Vlad. „Messi al portarilor” nu a fost în lot la meciul cu Voluntari, după ce Gigi Becali l-a desfiinţat.

„Încă nu am vorbit cu Andrei Vlad, trebuie să așteptăm. El este un portar foarte fabulos. Dacă ar elimina aceste greșeli, va ajunge la un nivel mare. A avut și meciuri în care ne-a scos. Eu sper să treacă peste și cu siguranța va trece”, a mai spus Tănase.

Florin Tănase, despre criticile şi relaţia pe care o are cu Gigi Becali

Florin Tănase a dezvăluit că jucătorii tineri sunt afectaţi de atacurile lui Gigi Becali. Căpitanul FCSB a vorbit şi despre relaţia pe care o are cu patronul FCSB.

Reclamă

„Nu pot să mă implic eu, știți prea bine cum e nenea Gigi, nu ascultă el sfaturi. Îi afectează pe jucători când sunt criticați. Nu se simt prea bine după astfel de critici. Dacă aceasta este strategia dânsului, sperăm să dea și roade. Avem o relație normală. Dacă pe voi v-ar suna patronul, i-ați răspunde? Nu mă sună mereu”, a spus Florin Tănase la finalul meciului.

Misiune infernală pentru FCSB în lupta cu CFR Cluj pentru titlu

CFR Cluj e mare favorită să câştige al 5-lea titlu consecutiv în Liga 1. Campioana a avut un parcurs aproape de perfecţiune în sezonul regular.

CFR Cluj a obţinut 76 de puncte din 90 posibile în cele 30 de etape ale sezonului regular. Va intra în playoff cu 38 de puncte. FCSB a terminat în genunchi sezonul regular şi a obţinut 3 puncte în ultimele 3 etape.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a acumulat 62 de puncte şi va porni în playoff cu 31 de puncte. Este cea mai mare diferenţă de puncte de când în Liga 1 s-a implementat acest sistem nou.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 23:05 VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt Vezi toate știrile
Citește și