Închide meniul

Câte zile mai are la dispoziție Roman Abramovich pentru a renunța la Chelsea! + Londonezii pot pierde și contractul cu Nike, după ce principalul sponsor a rupt deja înțelegerea

Dragoș Vasile Publicat: 11 martie 2022, 13:06

Reclamă
Câte zile mai are la dispoziție Roman Abramovich pentru a renunța la Chelsea! + Londonezii pot pierde și contractul cu Nike, după ce principalul sponsor a rupt deja înțelegerea

Roman Abramovich era proprietarul lui Chelsea din 2003

Profimedia

Câte zile mai are la dispoziție Roman Abramovich pentru a renunța la Chelsea

Roman Abramovich a primit ieri cele mai negre veşti,iar probleme continuă. Miliardarul rus, considerat a fi un apropiat al lui Vladimir Putin, a fost sancţionat de guvernul Marii Britanii şi nu o mai poate vinde pe Chelsea. Acesta primise deja o primă ofertă şi îşi dorea să obţină 3 miliarde de euro în schimbul pachetului majoritar de acţiuni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, după ce a aflat că nu mai poate vinde clubul, oligarhul rus este nevoit să renunțe la club. Acesta mai are la dispoziție 81 de zile. În caz contrar, gruparea de pe Stamford Bridge poate rămâne fără licență, anunță The Sun, care scrie că 31 mai este ziua decisivă pentru viitorul campioanei Europei.

De asemenea, londonezii au aflat că pot pierde și contractul cu Nike, compania care produce kit-urile echipei, scrie Daily Mail. Acest lucru se poate întâmpla la scurt timp după ce compania de telefonie mobilă Three, sponsorul principal de pe tricourile lui Chelsea, a suspendat contractul de 40 de milioane de lire sterline.

Abramovich este unul dintre cei şapte apropiaţi ai lui Vladmir Putin care au fost sancţionaţi ca urmare a războiului din Ucraina. Finanţatorul lui Chelsea are o avere estimată la 9.4 miliarde de lire sterline.

Thomas Tuchel, prima reacție după sancţiunile primite de Roman Abramovich

Thomas Tuchel a oferit prima reacție după sancţiunile primite de Roman Abramovich. La finalul meciului Norwich – Chelsea 1-3, antrenorul german a vorbit despre faptul că echipa sa nu are voie să cheltuiască mai mult de 20 de mii de lire sterline pentru o deplasare.

Reclamă

Înaintea meciului cu Norwich, fanii lui Chelsea au strigat numele lui Roman Abramovich, patronul clubului în ultimele două decenii. Tot în tribune, londonezii au fost ironizați de rivali. ”Am câștigat tot!” au scandat suporterii campioanei Europei, iar replica adversarilor a venit pe loc: ”Unde-s banii?”

Îngrijorat de situația dificilă, Thomas Tuchel a anunțat că echipa va juca fotbal și va încerca să obțină rezultate cât mai bune.

”Ar fi o minciună dacă aș spune că nu sunt îngrijorat. Totuși, am încredere. Am produs acest rezultat bun în condiții grele. Cât timp avem tricouri suficiente și un autocar vom fi acolo să ne jucam șansele.

Reclamă 4 / 0/3

Am fost distrași înaintea meciului, dar întâlnirea a fost la fel. Ne vom bucura de fotbal. Iubim acest sport, iubim să ne luptăm pentru trofee, deci să ne bucurăm!”, a declarat Thomas Tuchel, citat de eurosport.com

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:38 „Nu mai pot să stau în poartă!” Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Război în vestiarul oltenilo 21:30 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – FCSB 1-0. Raul Silva a deschis rapid scorul! Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” 21:17 Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma! A învins-o pe Hailey Baptiste în 3 seturi 20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă 20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” 20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău 19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape 19:46 „O să ajung în București!” Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu! Ce i-a transmis „The Special One” 19:40 UTA – FCU Craiova 3-1. Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc în Liga 1! UTA e campioana play-out-ului Vezi toate știrile
Citește și