Închide meniul

Câte zile mai are la dispoziție Roman Abramovich pentru a renunța la Chelsea! + Londonezii pot pierde și contractul cu Nike, după ce principalul sponsor a rupt deja înțelegerea

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 11 martie 2022, 13:06

Câte zile mai are la dispoziție Roman Abramovich pentru a renunța la Chelsea! + Londonezii pot pierde și contractul cu Nike, după ce principalul sponsor a rupt deja înțelegerea

Roman Abramovich era proprietarul lui Chelsea din 2003

Profimedia

Câte zile mai are la dispoziție Roman Abramovich pentru a renunța la Chelsea

Roman Abramovich a primit ieri cele mai negre veşti,iar probleme continuă. Miliardarul rus, considerat a fi un apropiat al lui Vladimir Putin, a fost sancţionat de guvernul Marii Britanii şi nu o mai poate vinde pe Chelsea. Acesta primise deja o primă ofertă şi îşi dorea să obţină 3 miliarde de euro în schimbul pachetului majoritar de acţiuni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, după ce a aflat că nu mai poate vinde clubul, oligarhul rus este nevoit să renunțe la club. Acesta mai are la dispoziție 81 de zile. În caz contrar, gruparea de pe Stamford Bridge poate rămâne fără licență, anunță The Sun, care scrie că 31 mai este ziua decisivă pentru viitorul campioanei Europei.

De asemenea, londonezii au aflat că pot pierde și contractul cu Nike, compania care produce kit-urile echipei, scrie Daily Mail. Acest lucru se poate întâmpla la scurt timp după ce compania de telefonie mobilă Three, sponsorul principal de pe tricourile lui Chelsea, a suspendat contractul de 40 de milioane de lire sterline.

Abramovich este unul dintre cei şapte apropiaţi ai lui Vladmir Putin care au fost sancţionaţi ca urmare a războiului din Ucraina. Finanţatorul lui Chelsea are o avere estimată la 9.4 miliarde de lire sterline.

Thomas Tuchel, prima reacție după sancţiunile primite de Roman Abramovich

Thomas Tuchel a oferit prima reacție după sancţiunile primite de Roman Abramovich. La finalul meciului Norwich – Chelsea 1-3, antrenorul german a vorbit despre faptul că echipa sa nu are voie să cheltuiască mai mult de 20 de mii de lire sterline pentru o deplasare.

Reclamă

Înaintea meciului cu Norwich, fanii lui Chelsea au strigat numele lui Roman Abramovich, patronul clubului în ultimele două decenii. Tot în tribune, londonezii au fost ironizați de rivali. ”Am câștigat tot!” au scandat suporterii campioanei Europei, iar replica adversarilor a venit pe loc: ”Unde-s banii?”

Îngrijorat de situația dificilă, Thomas Tuchel a anunțat că echipa va juca fotbal și va încerca să obțină rezultate cât mai bune.

”Ar fi o minciună dacă aș spune că nu sunt îngrijorat. Totuși, am încredere. Am produs acest rezultat bun în condiții grele. Cât timp avem tricouri suficiente și un autocar vom fi acolo să ne jucam șansele.

Reclamă 4 / 0/3

Am fost distrași înaintea meciului, dar întâlnirea a fost la fel. Ne vom bucura de fotbal. Iubim acest sport, iubim să ne luptăm pentru trofee, deci să ne bucurăm!”, a declarat Thomas Tuchel, citat de eurosport.com

Citește și:
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” Vezi toate știrile
Citește și