Închide meniul

Billel Omrani a luat decizia finală! Ce va face atacantul lui CFR Cluj, după ce Gigi Becali i-a oferit cel mai mare salariu din Liga 1

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 11 martie 2022, 14:35

Billel Omrani a luat decizia finală! Ce va face atacantul lui CFR Cluj, după ce Gigi Becali i-a oferit cel mai mare salariu din Liga 1

Billel Omrani a fost ofertat de Gigi Becali

SportPictures / Flaviu Buboi/ Sport Pictures via Hepta

Billel Omrani a luat decizia finală

Cotat la 1.6 milioane de euro, Billel Omrani vrea să plece în afară la vară, când îi expiră contractul. Anunțul a fost făcut de Cristi Balaj, președintele campioanei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Omrani își dorește să se transfere afară, noi îl și sprijinim, mai ales Dan Petrescu, în acest demers. El are o luptă interioară pentru că se simte foarte bine la Cluj, are și o iubită care a reușit oarecum să-l redreseze și să-l țină sub control.  Nu putem decât să ne bucurăm, atât pentru el, cât și pentru ea, dar și pentru club.

Petrece foarte mult timp cu Dan Petrescu, merg împreună la piscină. Având o relație specială cu Dan Petrescu e normal să-l folosească în continuare. Noi, comunicând cu Omrani, clar nu există nicio suspiciune că nu face tot ce depinde de el pentru a reuși să ne îndeplinim obiectiv, el având anumite bonusuri pe care le va lua dacă vom câștiga campionatul”, a declarat Cristi Balaj, potrivit sport.ro.

EXCLUSIV | Gigi Becali l-a ofertat oficial pe Billel Omrani

Gigi Becali este gata să dea o nouă lovitură pe piața transferurilor. Finanțatorul FCSB a anunțat la AS.ro că i-a făcut o ofertă concretă lui Billel Omrani. Francezul va rămâne liber de contract și nu mai dorește să continue la CFR Cluj.

Becali susține că așteaptă răspunsul francezului. Dacă v-a accepta oferta celor de la FCSB, Omrani va deveni cel mai bine plătit jucător din Liga 1.

Reclamă

„Da, îl vreau pe Omrani! I-am făcut o ofertă, așteptăm un răspuns de la el! I-am transmis ce îi ofer!”, a spus Gigi Becali pentru AS.ro.

Becali este dispus să-i dea lui Omrani 45.000 de euro pe lună. Francezul ar deveni cel mai bine plătit jucător din Liga 1, în condițiile în care Florin Tănase este remunerat de finanțatorul FCSB cu 30.000 de euro pe lună.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și