Închide meniul

Billel Omrani a luat decizia finală! Ce va face atacantul lui CFR Cluj, după ce Gigi Becali i-a oferit cel mai mare salariu din Liga 1

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 11 martie 2022, 14:35

Billel Omrani a luat decizia finală! Ce va face atacantul lui CFR Cluj, după ce Gigi Becali i-a oferit cel mai mare salariu din Liga 1

Billel Omrani a fost ofertat de Gigi Becali

SportPictures / Flaviu Buboi/ Sport Pictures via Hepta

Billel Omrani a luat decizia finală

Cotat la 1.6 milioane de euro, Billel Omrani vrea să plece în afară la vară, când îi expiră contractul. Anunțul a fost făcut de Cristi Balaj, președintele campioanei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Omrani își dorește să se transfere afară, noi îl și sprijinim, mai ales Dan Petrescu, în acest demers. El are o luptă interioară pentru că se simte foarte bine la Cluj, are și o iubită care a reușit oarecum să-l redreseze și să-l țină sub control.  Nu putem decât să ne bucurăm, atât pentru el, cât și pentru ea, dar și pentru club.

Petrece foarte mult timp cu Dan Petrescu, merg împreună la piscină. Având o relație specială cu Dan Petrescu e normal să-l folosească în continuare. Noi, comunicând cu Omrani, clar nu există nicio suspiciune că nu face tot ce depinde de el pentru a reuși să ne îndeplinim obiectiv, el având anumite bonusuri pe care le va lua dacă vom câștiga campionatul”, a declarat Cristi Balaj, potrivit sport.ro.

EXCLUSIV | Gigi Becali l-a ofertat oficial pe Billel Omrani

Gigi Becali este gata să dea o nouă lovitură pe piața transferurilor. Finanțatorul FCSB a anunțat la AS.ro că i-a făcut o ofertă concretă lui Billel Omrani. Francezul va rămâne liber de contract și nu mai dorește să continue la CFR Cluj.

Becali susține că așteaptă răspunsul francezului. Dacă v-a accepta oferta celor de la FCSB, Omrani va deveni cel mai bine plătit jucător din Liga 1.

Reclamă

„Da, îl vreau pe Omrani! I-am făcut o ofertă, așteptăm un răspuns de la el! I-am transmis ce îi ofer!”, a spus Gigi Becali pentru AS.ro.

Becali este dispus să-i dea lui Omrani 45.000 de euro pe lună. Francezul ar deveni cel mai bine plătit jucător din Liga 1, în condițiile în care Florin Tănase este remunerat de finanțatorul FCSB cu 30.000 de euro pe lună.

Citește și:
Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Billel Omrani a luat decizia finală
  • Ce va face atacantul lui CFR Cluj după ce îi expiră contractul

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
Vezi toate știrile
Citește și