Închide meniul

”A fost absolut distrus!” Alexandru Bourceanu sare în apărarea lui Andrei Vlad: ”Această ”mitralieră” continuă! Trebuie ajutat!”

Dragoș Vasile Publicat: 11 martie 2022, 15:54

Reclamă
”A fost absolut distrus!” Alexandru Bourceanu sare în apărarea lui Andrei Vlad: ”Această ”mitralieră” continuă! Trebuie ajutat!”

Andrei Vlad a fost scos din lotul FCSB de Gigi Becali

Andrei Vlad, în timpul unui meci pentru FCSB / Hepta

Alexandru Bourceanu sare în apărarea lui Andrei Vlad

Gigi Becali l-a scos din lotul FCSB-ului pe Vlad și spune că va fi foarte greu să redevină titular. Alexandru Bourceanu, fost căpitan al echipei roş-albastre, nu este de acord cu decizia patronului și îl contrazice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Vlad e un portar foarte bun, cu reale calități, care are joc de picior foarte bun, pasează foarte bine, degajează foarte bine, iese pe centrări destul de bine. Ceea ce se întâmplă cu el e trist, e la nivel de stare a creierului, cel mai important lucru pentru orice fotbalist și orice om.

E clar că a fost afectat, la 18 ani a intrat direct la seniori la FCSB. După ce a luat niște goluri, poate pe greșelile sale sau nu, a fost absolut distrus. Această ”mitralieră” continuă și astăzi. Cred că Vlad trebuie ajutat. E un portar foarte talentat, care poate progresa. Are un potențial mare”, a declarat Alexandru Bourceanu, potribit sport.ro.

Decizia luată de Edi Iordănescu, după ce Andrei Vlad a fost tras pe „linie moartă” la FCSB

Edi Iordănescu va debuta, la finalul acestei luni, pe banca echipei naționale. Selecționerul a anunțat deja lotul lărgit de stranieri și urmează să anunțe toți jucătorii pe care se va baza în cele două amicale. Din informațiile AS.ro, printre aceștia se va regăsi, mai mult ca sigur, și Andrei Vlad.

Goalkeeper-ul de la FCSB a fost tras pe linie moartă de către Gigi Becali. Andrei Vlad a făcut câteva gafe, în ultimele jocuri, dar selecționerul are încredere în el. În acest moment, Edi Iordănescu se confruntă cu o criză de portari la echipa națională. Florin Niță nu evoluează, Andrei Radu nu prinde echipa la Inter, Andrei Vlad a fost tras pe linie moartă la FCSB, astfel că selecționerul se află într-o postură dificilă.

Reclamă

Din informațiile AS.ro, Edi Iordănescu e hotărât să-l aducă la echipa națională pe Andrei Vlad pentru că l-a avut sub comanda sa și știe ce poate. De asemenea, selecționerul vrea să îi dea încredere tânărului portar și să poată discuta cu el. Totuși, dacă acesta nu va începe să apere, din nou la FCSB, sau să își găsească o echipă unde să evolueze, va fi greu să mai intre în planurile selecționerului.

Vor fi jucători care traversează perioade mai proaste și pe care o să-i regăsiți în lot pentru a-i ajuta. Nu mi-aș dori să cădem în greșeala de a avea jucători care sunt la cluburi importante și stau acolo, în zona lor de confort. Automat, trebuie să fii conștient că ieși din circuitul naționalei„, a anunțat Edi Iordănescu, într-un interviu pentru AntenaSport, în urmă cu câteva săptămâni.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” Vezi toate știrile
Citește și