Închide meniul

”A fost absolut distrus!” Alexandru Bourceanu sare în apărarea lui Andrei Vlad: ”Această ”mitralieră” continuă! Trebuie ajutat!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 11 martie 2022, 15:54

”A fost absolut distrus!” Alexandru Bourceanu sare în apărarea lui Andrei Vlad: ”Această ”mitralieră” continuă! Trebuie ajutat!”

Andrei Vlad a fost scos din lotul FCSB de Gigi Becali

Andrei Vlad, în timpul unui meci pentru FCSB / Hepta

Alexandru Bourceanu sare în apărarea lui Andrei Vlad

Gigi Becali l-a scos din lotul FCSB-ului pe Vlad și spune că va fi foarte greu să redevină titular. Alexandru Bourceanu, fost căpitan al echipei roş-albastre, nu este de acord cu decizia patronului și îl contrazice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Vlad e un portar foarte bun, cu reale calități, care are joc de picior foarte bun, pasează foarte bine, degajează foarte bine, iese pe centrări destul de bine. Ceea ce se întâmplă cu el e trist, e la nivel de stare a creierului, cel mai important lucru pentru orice fotbalist și orice om.

E clar că a fost afectat, la 18 ani a intrat direct la seniori la FCSB. După ce a luat niște goluri, poate pe greșelile sale sau nu, a fost absolut distrus. Această ”mitralieră” continuă și astăzi. Cred că Vlad trebuie ajutat. E un portar foarte talentat, care poate progresa. Are un potențial mare”, a declarat Alexandru Bourceanu, potribit sport.ro.

Decizia luată de Edi Iordănescu, după ce Andrei Vlad a fost tras pe „linie moartă” la FCSB

Edi Iordănescu va debuta, la finalul acestei luni, pe banca echipei naționale. Selecționerul a anunțat deja lotul lărgit de stranieri și urmează să anunțe toți jucătorii pe care se va baza în cele două amicale. Din informațiile AS.ro, printre aceștia se va regăsi, mai mult ca sigur, și Andrei Vlad.

Goalkeeper-ul de la FCSB a fost tras pe linie moartă de către Gigi Becali. Andrei Vlad a făcut câteva gafe, în ultimele jocuri, dar selecționerul are încredere în el. În acest moment, Edi Iordănescu se confruntă cu o criză de portari la echipa națională. Florin Niță nu evoluează, Andrei Radu nu prinde echipa la Inter, Andrei Vlad a fost tras pe linie moartă la FCSB, astfel că selecționerul se află într-o postură dificilă.

Reclamă

Din informațiile AS.ro, Edi Iordănescu e hotărât să-l aducă la echipa națională pe Andrei Vlad pentru că l-a avut sub comanda sa și știe ce poate. De asemenea, selecționerul vrea să îi dea încredere tânărului portar și să poată discuta cu el. Totuși, dacă acesta nu va începe să apere, din nou la FCSB, sau să își găsească o echipă unde să evolueze, va fi greu să mai intre în planurile selecționerului.

Vor fi jucători care traversează perioade mai proaste și pe care o să-i regăsiți în lot pentru a-i ajuta. Nu mi-aș dori să cădem în greșeala de a avea jucători care sunt la cluburi importante și stau acolo, în zona lor de confort. Automat, trebuie să fii conștient că ieși din circuitul naționalei„, a anunțat Edi Iordănescu, într-un interviu pentru AntenaSport, în urmă cu câteva săptămâni.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și