Închide meniul

Universitatea Craiova – FC Argeș 3-0 | Laurențiu Reghecampf, nemulțumit și după a șaptea victorie la rând. „Am marcat doar trei goluri!” Ce a spus despre șansele să o depășească pe FCSB

Alexandru Ivan Publicat: 11 martie 2022, 22:59

Reclamă
Universitatea Craiova – FC Argeș 3-0 | Laurențiu Reghecampf, nemulțumit și după a șaptea victorie la rând. „Am marcat doar trei goluri! Ce a spus despre șansele să o depășească pe FCSB

Suma pe care trebuie să o achite Mihai Rotaru pentru a-l aduce pe Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova

Laurenţiu Reghecampf este dorit de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

„Să ne bucurăm de primul meci din play-off, trebuia să închidem meciul din prima repriză. Sunt mulțumit pentru cum au alergat băieții, am recuperat repede mingiile. Cred că am controlat jocul de la început până la sfârșit. Am avut foarte multe ocazii, am marcat doar trei goluri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu l-am avut pe Gustavo jucător în altă parioadă, el este într-un moment bun. Este foarte periculos și dificil de controlat. Are acest simț al golului. Dar și el ratează mult. Cu mai multă concentrare, cred că ar fi avut mai multe goluri.

Și Dan Nistor e un jucător important, așa cum sunt și ceilalți. În momentul de față, avem o problemă. Avem Crețu care joacă foarte bine, Roguljic, Bic. Va fi greu pentru mine să iau anumite decizii în anumite momente. Dar e mai bine să am această problemă decât să nu am ce alege.

Trebuie să luăm partidă cu partidă (n.r. – dacă poate Craiova să o depășească pe FCSB în clasament). Vom avea un meci dificil la Voluntari. Trebuie să ne pregătim bine săptămâna asta’, a spus Laurențiu Reghecampf, după Universitatea Craiova – FC Argeș 3-0.

Universitatea Craiova – FC Argeș 3-0

Universitatea Craiova a câștigat fără drept de apel primul meci din play-out. Oltenii lui Reghecampf au ajuns la șapte victorii consecutive în Liga 1.

Reclamă

Gustavo a deschis scorul în Bănie, în minutul 22, după o pasă a lui Andrei Ivan. L-a pauză, Craiova a intrat cu avantaj minim. Iasmin Latovlevici a fost eliminat pentru un fault dur asupra lui Gustavo, moment în care FC Argeș s-a prăbușit.

Ante Roguljic a „dublat” avantajul echipei lui Reghecampf în minutul 82, cu o lovitură de cap. Trei minute mai târziu, Ștefan Baiaram a închis tabela de marcaj cu o finalizare simplă din careu, după o pasă a lui Koljc.

S-a terminat 3-0 pentru Universitatea Craiova, care s-a apropiat la un singur punct de FCSB, ocupanta locului secund. De cealaltă parte, FC Argeș e pe ultima poziție în play-off.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” 21:45 LIVE VIDEOCanada – Norvegia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Kazahstan – Suedia 1-3. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului 21:20 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 21:19 VideoReportaj special de la Imola! Omagiu pentru Ayrton Senna, din locul în care legenda Formulei 1 şi-a pierdut viaţa. EXCLUSIV 21:06 „Mă apăr singur!” Replica lui Florin Talpan, după ce Ilie Năstase a acuzat că îl va da în judecată 20:48 Andrea Compagno a văzut lista atacanților doriți de Gigi Becali și a reacționat imediat. A spus cine l-ar putea înlocui la FCSB 20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League Vezi toate știrile
Citește și