Închide meniul

Universitatea Craiova – FC Argeș 3-0 | Laurențiu Reghecampf, nemulțumit și după a șaptea victorie la rând. „Am marcat doar trei goluri!” Ce a spus despre șansele să o depășească pe FCSB

Alexandru Ivan Publicat: 11 martie 2022, 22:59

Reclamă
Universitatea Craiova – FC Argeș 3-0 | Laurențiu Reghecampf, nemulțumit și după a șaptea victorie la rând. „Am marcat doar trei goluri! Ce a spus despre șansele să o depășească pe FCSB

Suma pe care trebuie să o achite Mihai Rotaru pentru a-l aduce pe Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova

Laurenţiu Reghecampf este dorit de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

„Să ne bucurăm de primul meci din play-off, trebuia să închidem meciul din prima repriză. Sunt mulțumit pentru cum au alergat băieții, am recuperat repede mingiile. Cred că am controlat jocul de la început până la sfârșit. Am avut foarte multe ocazii, am marcat doar trei goluri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu l-am avut pe Gustavo jucător în altă parioadă, el este într-un moment bun. Este foarte periculos și dificil de controlat. Are acest simț al golului. Dar și el ratează mult. Cu mai multă concentrare, cred că ar fi avut mai multe goluri.

Și Dan Nistor e un jucător important, așa cum sunt și ceilalți. În momentul de față, avem o problemă. Avem Crețu care joacă foarte bine, Roguljic, Bic. Va fi greu pentru mine să iau anumite decizii în anumite momente. Dar e mai bine să am această problemă decât să nu am ce alege.

Trebuie să luăm partidă cu partidă (n.r. – dacă poate Craiova să o depășească pe FCSB în clasament). Vom avea un meci dificil la Voluntari. Trebuie să ne pregătim bine săptămâna asta’, a spus Laurențiu Reghecampf, după Universitatea Craiova – FC Argeș 3-0.

Universitatea Craiova – FC Argeș 3-0

Universitatea Craiova a câștigat fără drept de apel primul meci din play-out. Oltenii lui Reghecampf au ajuns la șapte victorii consecutive în Liga 1.

Reclamă

Gustavo a deschis scorul în Bănie, în minutul 22, după o pasă a lui Andrei Ivan. L-a pauză, Craiova a intrat cu avantaj minim. Iasmin Latovlevici a fost eliminat pentru un fault dur asupra lui Gustavo, moment în care FC Argeș s-a prăbușit.

Ante Roguljic a „dublat” avantajul echipei lui Reghecampf în minutul 82, cu o lovitură de cap. Trei minute mai târziu, Ștefan Baiaram a închis tabela de marcaj cu o finalizare simplă din careu, după o pasă a lui Koljc.

S-a terminat 3-0 pentru Universitatea Craiova, care s-a apropiat la un singur punct de FCSB, ocupanta locului secund. De cealaltă parte, FC Argeș e pe ultima poziție în play-off.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă Vezi toate știrile
Citește și