Închide meniul

Erling Haaland s-a înțeles deja cu noul club! Pleacă de la Dortmund, într-un Dream Team, pentru 120 de milioane de euro

Dan Roșu Publicat: 12 martie 2022, 10:27

Reclamă
Erling Haaland s-a înțeles deja cu noul club! Pleacă de la Dortmund, într-un Dream Team, pentru 120 de milioane de euro

Erling Haaland s-a înțeles deja cu noul club!

Profimedia

The Sun susține că Haaland o va părăsi pe Dortmund la finalul sezonului, dar nu pentru cele 75 de milioane din clauza specială din contract. La această sumă se mai adaugă și comisionul uriaș al lui Mino Raiola. Astfel că investiția va ajunge la 100 de milioane de lire sterline (119 milioane de euro).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erling Haaland, la Manchester City, pentru 119 milioane de euro

Varianta Haaland e perfectă pentru Pep Guardiola, la Manchester City, mai ales după de Harry Kane a refuzat campioana din Premier League. După despărțirea de Sergio Aguero, City a rămas practic fără un 9 adevărat. Cele 80 de goluri marcate în 79 de meciuri pentru Dortmund îl recomandă evident pe Erling.

Manchester City pare că a câștigat lupta cu Real Madrid și Barcelona pentru atacantul de doar 21 de ani, ajuns la Borussia Dortmund, în 2020. De asemenea, un rol important în afacere l-ar avea și tatăl lui Haaland, Alf Inge, care a jucat la City la începutul mileniului.

Xavi e convins că Erling Haaland va semna cu Barcelona

Pe de altă parte, din Spania vin alte vești. Xavi e convins că Erling Haaland va veni pe Camp Nou la vară. Argumentul principal al antrenorului este faptul că niciun jucător nu a refuzat până acum o ofertă din partea catalanilor.

Transferul lui Haaland îi poate costa pe catalani nu mai puțin de 300 de milioane de euro. Dintre acestea, 100 de milioane vor fi pentru a-l aduce de la Dortmund, 195 de milioane reprezintă salariul său în următorii cinci ani, iar 40 de milioane este totalul pe care ibericii îl vor plăti pentru comisioane.

Reclamă

„Nu am văzut un jucător care să spună „nu” Barcelonei. Când vorbim cu un jucător, îl anunţăm cum este stilul nostru de joc, de antrenament. Îl anunţăm că acesta este cel mai bun club din lume, iar oraşul e minunat”, a spus Xavi, citat de jurnalistul Fabrizio Romano.

75 de milioane de euro e clauza de reziliere a lui Erling Haaland. Acestea pot fi achitate de orice club mare din Europa, iar transferul lui Haaland va depinde exclusiv de oferta salarială și beneficiile oferite jucătorului. FC Barcelona vrea să-l transforme în starul proiectului de refacere al clubului, în timp rivala Real Madrid îi propune să facă parte dintr-o echipă de vedete, alături de rivalul Kylian Mbappe.

Erling Haaland și-a cumpărat o casă de 6,5 milioane de euro în Spania

Erling Haaland trece la fapte. Atacantul Borussiei Dortmund, aflat în vizorul conducătorilor de la Real Madrid şi Barcelona, şi-a cumpărat o proprietate de 6,5 milioane de euro în Malaga, „paradisul” din sudul Spaniei.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit sport.es, Haaland a semnat deja contractul de depozit pentru locuința amplasată în cartierul rezidenţial ​​Nagüeles, care face parte din celebra zonă „Golden Mile”. Cartierul din Malaga este plin cu zone verzi și se află la numai 5 minute distanță de centrul turistic al orașului.

Internaţionalul de 21 de ani este obişnuit cu peisajele de vis din Malaga, unde şi-a petrecut inclusiv revelionul. De amintit că familia lui Haaland locuieşte deja în Spania, la Marbella.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:18 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins Vezi toate știrile
Citește și