Închide meniul

Novak Djokovic revine în circuit la Monte Carlo! Duel cu Rafael Nadal și Stefanos Tsitsipas pentru trofeu

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 12 martie 2022, 14:49

Novak Djokovic revine în circuit la Monte Carlo! Duel cu Rafael Nadal și Stefanos Tsitsipas pentru trofeu

Novak Djokovic revine în circuit la Monte Carlo

Getty

Potrivit Le Figaro, prezenţa lui Djokovic a fost confirmată la turneul la care vor mai fi prezenţi şi spaniolul Rafael Nadal sau grecul Stefanos Tsitsipas, deţinătorul trofeului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

El s-a impus la Monte Carlo în 2013 şi 2015, iar anul trecut a fost eliminat în turul trei de Daniel Evans.

Novak Djokovic s-a retras de la Indian Wells şi Miami

Sârbul s-a retras de la turneele Masters 1.000 de la Indian Wells şi Miami, din cauza regulilor SUA de intrare în ţară pentru cetăţenii străini nevaccinaţi.

Djokovici, fost lider ATP, care nu s-a vaccinat împotriva Covid-19, a fost expulzat din acest motiv din Australia, unde ar fi trebuit să participe la primul grand slam al anului.

Autorităţile americane nu permit intrarea în SUA a persoanelor străine nevaccinate, dar sârbul spera că restricţiile puse în aplicare pentru combaterea coronavirsului vor fi relaxate.

Reclamă

„Deşi am fost inclus automat în tragerile la sorţi de la Indian Wells şi Miami, ştiam că va fi puțin probabil să pot călători. CDC a confirmat că reglementările nu se vor schimba, așa că nu voi putea juca în SUA. Mult succes celor care joacă la aceste turnee grozave„, a fost mesajul lui Novak Djokovic.

Novak Djokovic va participa la Roland Garros, fără să se vaccineze!

Novak Djokovic va putea participa la Roland Garros, în acest an, fără să se vaccineze. Prim-ministrul Franței, Jean Castex, a anunțat că vaccinarea obligatorie, inclusiv la intrarea în țară, va fi suspendată începând de pe 14 martie.

Decizia respectivă îi va oferi lui Nole șansa să-și apere titlul la Grand Slam-ul de la Paris, organizat în perioada 22 mai – 5 iunie.

Reclamă 4 / 0/3

„Situația este din ce în ce mai bună datorită eforturilor noastre colective. Au fost îndeplinite condițiile pentru o nouă fază de relaxare a măsurilor (n.r. – anti-Covid). Începând de luni, 14 martie, vom suspenda obligativitatea certificatului verde în locurile în care era valabilă până acum. De asemenea, începând de la data respectivă, nu va mai fi obligatorie purtarea măştii, singura excepţie fiind în mijloacele de transport.”, a anunţat Jean Castex, pentru TF1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv Vezi toate știrile
Citește și