Închide meniul

Rafael Nadal vrea ca lupta pentru supremaţie cu Novak Djokovic să se dea pe teren! „Vaccinat sau nevaccinat, ar fi bine să poată juca din nou la turneele de Grand Slam”

Reclamă

Publicat: 21 februarie 2022, 12:24

Rafael Nadal vrea ca lupta pentru supremaţie cu Novak Djokovic să se dea pe teren! „Vaccinat sau nevaccinat, ar fi bine să poată juca din nou la turneele de Grand Slam

Rafael Nadal şi Novak Djokovic

Bestimage / Gorassini via Hepta

„Vaccinat sau nevaccinat, ar fi bine ca Novak Djokovic să poată juca din nou la turneele de Grand Slam”, a spus Rafael Nadal, recent câştigător al Australian Open, la care numărul 1 mondial nu a putut participa, deoarece nu s-a vaccinat împotriva Covid-19.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, Rafa e primul dintre cei trei, Nadal, Djokovic şi Federer, care ajunge la 21 de titluri de Grand Slam.

„Dacă Novak poate juca turneele de Grand Slam fără să fie vaccinat, e un lucru bun. Dacă poate juca sau nu, asta îl va afecta numai pe el. Nu ştiu dacă va afecta turneele de Grand Slam… Fiecare ia propriile decizii şi trebuie să trăiască cu ele.”, a insistat spaniolul, într-o conferinţă de presă premergătoare turneului de la Acapulco, unde va evolua în primul tur cu americanul Denis Kudla, locul 100 ATP, prezent pe tabloul principal ca lucky loser.

 

Novak Djokovic, sanse mici să joace la Roland Garros

Roxana Mărăcineanu, Ministrul Delegat al Sporturilor din Franţa, a reafirmat faptul că Djokovic nu va putea juca la Roland Garros, următorul Grand Slam, programat între 22 mai şi 5 iunie, dacă restricţiile acum în vigoare se vor prelungi până la data turneului.

Reclamă

„Cu toţii sperăm că această criză de sănătate va evolua într-o direcţie pozitivă, dar dacă asta nu se va schimba, vom avea nevoie de un certificat de vaccinare şi, prin urmare, Novak Djokovic nu va fi alături de noi la Roland-Garros”, a declarat ministrul, duminică, la microfonul RTL.

Novak Djokovic joacă la Dubai

Până atunci, liderul ATP revine, luni, în circuit, urmând a disputa prim său meci din acest an, în primul tur al turneului de la Dubai, cu italianul Lorenzo Musetti, locul 58 ATP (nu înainte de ora 18.30).

„Sunt cât se poate de pregătit şi sunt încântat să joc din nou în circuit”, a declarat el, înainte de a lupta pentru un al şaselea titlu în Dubai.

Reclamă 4 / 0/3

După Dubai, sârbul este înscris la Indian Wells, turneu Masters 1000 (7-20 martie), care are loc în deşertul californian. Însă el nu are dreptul să intre pe teritoriul american fără a fi vaccinat.

„Nu pot alege cu adevărat în acest moment. Este vorba într-adevăr despre unde pot să merg şi să joc. Oriunde va apărea o oportunitate, probabil că o voi folosi şi voi merge să joc pentru că asta îmi place întotdeauna să fac”, a spus Djokovic.

Nadal a profitat de faptul că Djokovic a fost expulzat din Australia şi a bătut recordul de Grand Slam-uri câştigate în carieră, 20, la Melbourne Park. Spaniolul este acum lider la acest capitol, cu 21 de „majore”, în timp ce Djokovic şi Roger Federer au câte 20.

Recent, într-un interviu acordat pentru BBC, Novak Djokovic a declarat că preferă să sacrifice viitoarele eventuale trofee în tenis, decât să fie obligat să facă un vaccin împotriva Covid-19.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și