Închide meniul

Gică Hagi a anunțat obiectivul Farului în play-off, chiar înaintea meciului cu FCSB. „Am demonstrat că putem juca foarte bine!”

Alexandru Ivan Publicat: 12 martie 2022, 19:05

Reclamă
Gică Hagi a anunțat obiectivul Farului în play-off, chiar înaintea meciului cu FCSB. „Am demonstrat că putem juca foarte bine!

Gică Hagi, după Farul - Chindia Târgovişte 0-0

Gică Hagi, doar o remiză pe stadionul din Ovidiu / Hepta

”Farul merită calificarea în play-off, am făcut lucruri foarte bune. Am început o muncă împreună, de anul trecut, din vară, şi uşor-uşor ne cunoaştem mai bine. În play-off, cel mai accesibil obiectiv pentru noi e clasarea pe locul trei, ceea ce poate fi şi o ieşire în Europa. În campionatul regulat, am demonstrat că putem juca foarte bine cu echipele mari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi a anunțat obiectivul Farului în play-off, chiar înaintea meciului cu FCSB

Meciul cu FCSB e dificil, contra unei echipe talentate, cu ambele faze foarte bune. La fel trebuie să jucăm şi noi, şi nu numai acum, ci în tot turneul play-off. Fiecare jucător trebuie să se autodepăşească şi să dea maximum.

Sperăm să reuşim un meci foarte bun, în care să ne impunem principiile. Să încercăm să fim mai buni decât ei. Meci greu, dar şi frumos. Toţi suntem motivaţi”, a spus Gică Hagi, la conferința de presă dinaintea meciului cu FCSB.

Farul s-a calificat în play-off după ce a obținut patru victorii în ultimele șase meciuri din sezonul regular. În precedentele două sezoane, echipa lui Hagi a jucat în play-out.

FCSB – Farul se joacă luni, de la ora 21:00, LIVE TEXT pe www.as.ro.

Reclamă

Jucătorii lui Gică Hagi o ameninţă pe FCSB: „Sper să ne iasă!”

Farul şi-a împărţit victoriile cu FCSB în sezonul regular. Echipa lui Hagi a câştigat pe Arena Naţională, scor 2-0, în timp ce roș-albaștrii s-au impus la limită la Ovidiu, scor 1-0.

Jucătorii lui Hagi vor să repete rezultatul de acum 3 etape. „Normal, de ce nu?! Mergem acolo să câştigăm, ne dorim să scoatem cât mai multe puncte„, a spus Boboc, după meciul Universitatea Craiova – Farul 1-0, ultimul din sezonul regular.

Ne așteaptă un meci greu cu FCSB. Nu va mai fi la fel ca data trecută. Vom merge să ne facem jocul și sper să câștigăm și acum. Nu va fi ușor„, a completat Ionuţ Larie.

Reclamă 4 / 0/3

 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League Vezi toate știrile
Citește și