Închide meniul
VIDEO

Momente uimitoare: Naomi Osaka a izbucnit în lacrimi la Indian Wells. A fost jignită în timpul meciului și i-a cerut arbitrului microfonul. ”Am plâns destul”

Dan Roșu Publicat: 13 martie 2022, 11:21

Reclamă
Momente uimitoare: Naomi Osaka a izbucnit în lacrimi la Indian Wells. A fost jignită în timpul meciului și i-a cerut arbitrului microfonul. ”Am plâns destul”

Naomi Osaka a izbucnit în lacrimi la Indian Wells

Colaj Getty

La finalul jocului, Veronika Kudermetova a răspuns întrebărilor la interviul de pe teren, aşa cum face orice jucătoare a după o victorie obţinută pe centralul de la Indian Wells. La câţiva metri de jucătoarea rusă, Naomi Osaka şi-a aranjat lucrurile şi şi-a pus geanta cu rachete pe umeri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dar înainte să părăsească stadionul, japoneza, învinsă în două seturi (6-0, 6-4), a discutat cu supervizoarea întâlnirii, ca la finalul primului set, apoi s-a aşezat pe scaunul ei. După ce Interviul Kudermetovei s-a încheiat, ea s-a apropiat de microfon şi a încput să se adreseze publicului.

Naomi Osaka, în lacrimi la Indian Wells

”Simt că am plâns destul. Vreau doar să spun că am mai fost chinuită de jigniri și înainte și nu m-a deranjat atât de mult. Dar să se întâmple aici. Am văzut un videoclip cu Serena și Venus care au pățit același lucru tot aici.

Dacă nu l-ați văzut, ar trebui. A intrat în capul meu și s-a repetat destul de mult. Încerc să nu plâng. Felicitări adversarei mele”, a spus Naomi Osaka, la interviul susținut pe teren, după eșecul usturător cu Veronika Kudermetova.

Reclamă

Naomi Osaka, jignită la Indian Wells

Osaka a fost jignită de o femeie din tribune, la Indian Wells, în primul set al partidei cu Veronika Kudermetova. ”Naomi, esti praf!”, s-a auzit din tribună. Când Veronika se pregătea să servească, la 2-0, Osaka i-a cerut arbitrului de scaun microfonul pentru a transmite un mesaj.

Naomi Osaka: „Pot să-ți împrumut microfonul?”

Arbitru: „Ce vrei să spui?”

Reclamă 4 / 0/3

Naomi Osaka: „Vreau doar să spun ceva. Nu am de gând să înjur, doar că sunt supărată, mă apasă”

Arbitru: „Nu s-a mai întâmplat chestia asta, am vorbit cu supervizorul și n-a fost de acord. Dacă se repetă incidentul, vom găsi persoana din tribune”, a fost dialogul dintre cele două.

Venus și Serena Williams, episod teribil la Indian Wells

Osaka s-a referit la huiduielile adresate de surorilor Williams, Venus şi Serena, la Indian Wells, în 2001. Cu patru minute înainte de începerea semifinalei programate între cele două jucătoare americane, Venus, sora mai mare, s-a retras, invocând o tendinită la genunchi drept.

Anunţul retragerii sale şi zvonul că ar fi o accidentare „decisă” de tatăl şi antrenorul celor două surori, Richard Williams, au provocat o puternică reacţie dezaprobatoare din partea publicului. Cele două au boicotat turneul în următorii 14 ani.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:03 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 2-1. Otele și Bîrligea, spectacol la debutul lui Dan Petrescu. Krasniqi a dat lovitura pentru Giuleșteni 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români Vezi toate știrile
Citește și