Închide meniul
VIDEO

Momente uimitoare: Naomi Osaka a izbucnit în lacrimi la Indian Wells. A fost jignită în timpul meciului și i-a cerut arbitrului microfonul. ”Am plâns destul”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 13 martie 2022, 11:21

Momente uimitoare: Naomi Osaka a izbucnit în lacrimi la Indian Wells. A fost jignită în timpul meciului și i-a cerut arbitrului microfonul. ”Am plâns destul”

Naomi Osaka a izbucnit în lacrimi la Indian Wells

Colaj Getty

La finalul jocului, Veronika Kudermetova a răspuns întrebărilor la interviul de pe teren, aşa cum face orice jucătoare a după o victorie obţinută pe centralul de la Indian Wells. La câţiva metri de jucătoarea rusă, Naomi Osaka şi-a aranjat lucrurile şi şi-a pus geanta cu rachete pe umeri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dar înainte să părăsească stadionul, japoneza, învinsă în două seturi (6-0, 6-4), a discutat cu supervizoarea întâlnirii, ca la finalul primului set, apoi s-a aşezat pe scaunul ei. După ce Interviul Kudermetovei s-a încheiat, ea s-a apropiat de microfon şi a încput să se adreseze publicului.

Naomi Osaka, în lacrimi la Indian Wells

”Simt că am plâns destul. Vreau doar să spun că am mai fost chinuită de jigniri și înainte și nu m-a deranjat atât de mult. Dar să se întâmple aici. Am văzut un videoclip cu Serena și Venus care au pățit același lucru tot aici.

Dacă nu l-ați văzut, ar trebui. A intrat în capul meu și s-a repetat destul de mult. Încerc să nu plâng. Felicitări adversarei mele”, a spus Naomi Osaka, la interviul susținut pe teren, după eșecul usturător cu Veronika Kudermetova.

Reclamă

Naomi Osaka, jignită la Indian Wells

Osaka a fost jignită de o femeie din tribune, la Indian Wells, în primul set al partidei cu Veronika Kudermetova. ”Naomi, esti praf!”, s-a auzit din tribună. Când Veronika se pregătea să servească, la 2-0, Osaka i-a cerut arbitrului de scaun microfonul pentru a transmite un mesaj.

Naomi Osaka: „Pot să-ți împrumut microfonul?”

Arbitru: „Ce vrei să spui?”

Reclamă 4 / 0/3

Naomi Osaka: „Vreau doar să spun ceva. Nu am de gând să înjur, doar că sunt supărată, mă apasă”

Arbitru: „Nu s-a mai întâmplat chestia asta, am vorbit cu supervizorul și n-a fost de acord. Dacă se repetă incidentul, vom găsi persoana din tribune”, a fost dialogul dintre cele două.

Venus și Serena Williams, episod teribil la Indian Wells

Osaka s-a referit la huiduielile adresate de surorilor Williams, Venus şi Serena, la Indian Wells, în 2001. Cu patru minute înainte de începerea semifinalei programate între cele două jucătoare americane, Venus, sora mai mare, s-a retras, invocând o tendinită la genunchi drept.

Anunţul retragerii sale şi zvonul că ar fi o accidentare „decisă” de tatăl şi antrenorul celor două surori, Richard Williams, au provocat o puternică reacţie dezaprobatoare din partea publicului. Cele două au boicotat turneul în următorii 14 ani.

Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:40 LIVE TEXTFarul – Rapid 1-1. Louis Munteanu a marcat din nou. Albion Rrahmani, gol din penalty în minutul 45+4! 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 Vezi toate știrile
Citește și