Închide meniul

Ce nebunie! Real Madrid vrea să îl transfere pe Erling Haaland, după ce a obţinut semnătura lui Kylian Mbappe. Anunţul făcut de Marca înainte de El Clasico

Dragoș Vasile Publicat: 15 martie 2022, 18:47

Reclamă
Ce nebunie! Real Madrid vrea să îl transfere pe Erling Haaland, după ce a obţinut semnătura lui Kylian Mbappe. Anunţul făcut de Marca înainte de El Clasico

Erling Haaland este dorit de giganţii Europei

Profimedia

Real Madrid vrea să îl transfere pe Erling Haaland

Real Madrid se pregăteşte de o nouă lovitură, după ce ar fi rezolvat transferul lui Kylian Mbappe. „Galacticii” au analizat situaţia lui Erling Haaland şi sunt dispuşi să îl aducă pe Santiago Bernabeu în această vară, anunţă Marca. Transferul s-ar apropia de 130 de milioane de euro, iar superstarul norvegian ar urma să semneze un contract valabil pentru următoarele şase sezoane. Astfel, suma totală, formată din transfer şi salarii, s-ar ridica la 350 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Varianta Erling Haaland e perfectă şi pentru Pep Guardiola, la Manchester City, mai ales după de Harry Kane a refuzat campioana din Premier League. După despărțirea de Sergio Aguero, City a rămas practic fără un 9 adevărat. Cele 80 de goluri marcate în 79 de meciuri pentru Dortmund îl recomandă evident pe atacantul lui Dortmund.

75 de milioane de euro e clauza de reziliere a lui Erling Haaland. Acestea pot fi achitate de orice club mare din Europa, iar transferul lui Haaland va depinde exclusiv de oferta salarială și beneficiile oferite jucătorului. FC Barcelona vrea să-l transforme în starul proiectului de refacere al clubului, în timp rivala Real Madrid îi propune să facă parte dintr-o echipă de vedete, alături de rivalul Kylian Mbappe.

Kylian Mbappe a semnat cu Real Madrid încă de pe 30 ianuarie

Presa din Spania a făcut un anunţ şoc. Kylian Mbappe a semnat cu Real Madrid încă de pe 30 ianuarie. Anunţul a fost făcut de jurnalistul Ramon Alvarez, un colaborator al postului Radio Marca.

Conform sursei citate, Mbappe ar fi semnat cu Real Madrid pe 30 ianuarie, chiar înainte de dubla din UEFA Champions League dintre PSG şi echipa de pe Bernabeu. Mbappe a fost cel mai bun jucător al Parisului în dubla de vis şi a reuşit să marcheze de două ori.

Reclamă

Evoluţia stelară a lui Karim Benzema, care a reuşit un hat-trick de senzaţie, a făcut ca visul celor de la PSG cu privire la câştigarea UEFA Champions League să se năruie şi în acest an. Conform presei din Spania, Mbappe ar urma să încaseze o primă de instalare cuprinsă între 60 şi 80 de milioane de euro.

În această săptămână ar urma să se pună la punct ultimele detalii, şi anume cele legate de drepturile de imagine şi alte aspecte. Kylian Mbappe ar urma să devină cel mai bine plătit jucător din lotul celor de la Real Madrid, cu un salariu net de 25 de milioane de euro pe sezon.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” Vezi toate știrile
Citește și