Închide meniul

Anunţ bombă în presa din Spania! Kylian Mbappe a semnat cu Real Madrid încă de pe 30 ianuarie

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 martie 2022, 17:07

Anunţ bombă în presa din Spania! Kylian Mbappe a semnat cu Real Madrid încă de pe 30 ianuarie

Kylian Mbappe, anunţul momentului despre viitorul său

Kylian Mbappe, în timpul unui meci pentru PSG / Profimedia

Conform sursei citate, Mbappe ar fi semnat cu Real Madrid pe 30 ianuarie, chiar înainte de dubla din UEFA Champions League dintre PSG şi echipa de pe Bernabeu. Mbappe a fost cel mai bun jucător al Parisului în dubla de vis şi a reuşit să marcheze de două ori. Evoluţia stelară a lui Karim Benzema, care a reuşit un hat-trick de senzaţie, a făcut ca visul celor de la PSG cu privire la câştigarea UEFA Champions League să se năruie şi în acest an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe ar fi semnat cu Real Madrid încă de pe 30 ianuarie

Conform presei din Spania, Mbappe ar urma să încaseze o primă de instalare cuprinsă între 60 şi 80 de milioane de euro. În această săptămână ar urma să se pună la punct ultimele detalii, şi anume cele legate de drepturile de imagine şi alte aspecte.

Kylian Mbappe ar urma să devină cel mai bine plătit jucător din lotul celor de la Real Madrid, cu un salariu net de 25 de milioane de euro pe sezon.

Kylian Mbappe, întâmpinat cu urale la aeroportul din Madrid!

Kylian Mbappe a fost vedeta principală a „blockbuster-ului” Real Madrid – PSG, din optimile UEFA Champions League. Starul francez a fost întâmpinat cu urale la aeroportul din Madrid, înaintea returului câştigat de Real cu 3-1.

Potrivit Mundo Deportivo, aproximativ 200 de fani au așteptat sosirea echipei pariziene. Sursa citată anunță că Mbappe a coborât din autocar alături de marocanul Achraf Hakimi, iar imediat ce a apărut în fața mulțimii, suporterii i-au scandat neîncetat numele.

Reclamă

Sergio Ramos, Messi și Neymar au fost și ei aclamați de fanii care s-au adunat să-i întâmpine pe jucătorii lui PSG, dar atracția principală a fost Kylian Mbappe. Starul francez de la PSG a marcat două goluri în dubla cu Real Madrid.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” Vezi toate știrile
Citește și