Închide meniul

Cum s-a răsfățat Simona Halep după ce a eliminat-o pe Sorana Cîrstea de la Indian Wells

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 martie 2022, 23:53

Cum s-a răsfățat Simona Halep după ce a eliminat-o pe Sorana Cîrstea de la Indian Wells

Simona Halep, în sferturi la Indian Wells

Profimedia

Simona Halep s-a răsfățat după ce a învins-o pe Sorana Cîrstea la Indian Wells. Simo a primit aprobare de la nutriționist să servească un desert.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum s-a răsfățat Simona Halep după ce a eliminat-o pe Sorana Cîrstea de la Indian Wells

Simo nu a fost pretențioasă. Halep a mâncat o înghețată pe băț. Simona a fost încântată după victoria cu Sorana Cîrstea.

Instagram Simona Halep

În urma succesului împotriva conaționalei sale, Simona va încasa un premiu în valoare de 152.355 de euro. În următoarea rundă, Simona Halep va da piept cu Petra Martic (79 WTA). Croata a trecut în optimi de Liudmila Samsonova, scor 7-6(6), 6-4.

Simona Halep, prima reacţie după ce s-a calificat în sferturi la Indian Wells

Simona Halep a învins-o pe Sorana Cîrstea, scor 6-1, 6-4, şi a câştigat duelul 100% românesc din optimile de la Indian Wells. La final, „Simo” a dezvăluit reţeta succesului din confruntarea cu conaţionala sa.

Simona a câştigat confruntarea cu Sorana Cîrstea la capătul unui meci care a durat o oră şi 24 de minute. La final, „Simo” a lăudat prestaţia Soranei Cîrstea şi le-a transmis un mesaj special fanilor din America, care au încurajat-o pe parcursul duelului.

Reclamă

„M-am bucurcat să joc aici, m-am simţit ca acasă. Le mulţumesc tuturor. Nu a fost un meci uşor. E mereu greu să joci împotriva unei sportive din România.

Chiar dacă mi-am pierdut returul în setul doi, m-am simţit încrezătoare până la final şi am reuşit să câştig. Toată lumea e fericită şi îmi dă o stare foarte bună!”, a declarat Simona Halep la finalul meciului cu Sorana Cîrstea.

Simona Halep, bilanţ uluitor după victoria cu Sorana Cîrstea

În urma succesului cu Sorana Cîrstea, Simona a ajuns la 18 victorii în faţa adversarelor din România. În 2010, Sorana Cîrstea o învingea pe Simona Halep, în calificările de la Cincinnati şi trecea la conducere la directe, 2-1.

Reclamă 4 / 0/3

De atunci cele două s-au mai întâlnit în această seară, la Indian Wells, dar Halep s-a mai duelat cu sportive din România.

Cel mai des a întâlnit-o în ultima perioadă pe Elena Ruse, pe care a bătut-o de trei ori, fără să piardă niciun set, la Cluj Napoca 2021, Melbourne Summer Set 1 2022 şi Dubai 2022.

O altă jucătoare din România care a făcut cunoştinţă cu forţa Simonei este Irina Begu. Simo o conduce cu 8-0 la directe, şi a pierdut un singur set, 0-6, la Madrid 2016.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și