Închide meniul

Cum s-a răsfățat Simona Halep după ce a eliminat-o pe Sorana Cîrstea de la Indian Wells

Alexandru Ivan Publicat: 15 martie 2022, 23:53

Cum s-a răsfățat Simona Halep după ce a eliminat-o pe Sorana Cîrstea de la Indian Wells

Simona Halep, în sferturi la Indian Wells

Profimedia

  • Simona Halep a eliminat-o pe Sorana Cîrstea de la Indian Wells
  • Cum s-a răsfățat Simona Halep

Simona Halep s-a răsfățat după ce a învins-o pe Sorana Cîrstea la Indian Wells. Simo a primit aprobare de la nutriționist să servească un desert.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum s-a răsfățat Simona Halep după ce a eliminat-o pe Sorana Cîrstea de la Indian Wells

Simo nu a fost pretențioasă. Halep a mâncat o înghețată pe băț. Simona a fost încântată după victoria cu Sorana Cîrstea.

Instagram Simona Halep

În urma succesului împotriva conaționalei sale, Simona va încasa un premiu în valoare de 152.355 de euro. În următoarea rundă, Simona Halep va da piept cu Petra Martic (79 WTA). Croata a trecut în optimi de Liudmila Samsonova, scor 7-6(6), 6-4.

Reclamă

Simona Halep, prima reacţie după ce s-a calificat în sferturi la Indian Wells

Simona Halep a învins-o pe Sorana Cîrstea, scor 6-1, 6-4, şi a câştigat duelul 100% românesc din optimile de la Indian Wells. La final, „Simo” a dezvăluit reţeta succesului din confruntarea cu conaţionala sa.

Simona a câştigat confruntarea cu Sorana Cîrstea la capătul unui meci care a durat o oră şi 24 de minute. La final, „Simo” a lăudat prestaţia Soranei Cîrstea şi le-a transmis un mesaj special fanilor din America, care au încurajat-o pe parcursul duelului.

Reclamă

„M-am bucurcat să joc aici, m-am simţit ca acasă. Le mulţumesc tuturor. Nu a fost un meci uşor. E mereu greu să joci împotriva unei sportive din România.

Chiar dacă mi-am pierdut returul în setul doi, m-am simţit încrezătoare până la final şi am reuşit să câştig. Toată lumea e fericită şi îmi dă o stare foarte bună!”, a declarat Simona Halep la finalul meciului cu Sorana Cîrstea.

Simona Halep, bilanţ uluitor după victoria cu Sorana Cîrstea

În urma succesului cu Sorana Cîrstea, Simona a ajuns la 18 victorii în faţa adversarelor din România. În 2010, Sorana Cîrstea o învingea pe Simona Halep, în calificările de la Cincinnati şi trecea la conducere la directe, 2-1.

Reclamă 4 / 0/3

De atunci cele două s-au mai întâlnit în această seară, la Indian Wells, dar Halep s-a mai duelat cu sportive din România.

Cel mai des a întâlnit-o în ultima perioadă pe Elena Ruse, pe care a bătut-o de trei ori, fără să piardă niciun set, la Cluj Napoca 2021, Melbourne Summer Set 1 2022 şi Dubai 2022.

O altă jucătoare din România care a făcut cunoştinţă cu forţa Simonei este Irina Begu. Simo o conduce cu 8-0 la directe, şi a pierdut un singur set, 0-6, la Madrid 2016.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki
Tenis • 26 mart., 7:46
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki: „Totul este o afacere”