Închide meniul

Prima veste excelentă pentru Novak Djokovic! Sârbul va putea participa la Roland Garros. Anunţul făcut de directorul turneului de Grand Slam

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 martie 2022, 17:51

Prima veste excelentă pentru Novak Djokovic! Sârbul va putea participa la Roland Garros. Anunţul făcut de directorul turneului de Grand Slam

Novak Djokovic va putea juca la Roland Garros

Profimediaimages

Organizatorii turneului din Franţa au precizat că Novak Djokovic, nevaccinat, îşi poate apăra titlul, ca urmare a relaxării regulilor de sănătate, anunţă news.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Novak Djokovic va putea să joace la Roland Garros 2022

Aşa cum stau lucrurile acum, nimic nu stă în calea participării lui Djokovici la Roland-Garros”, a declarat Amélie Mauresmo, directorul turneului, în cadrul conferinţei de presă organizată miercuri.

Din 14 martie, Franţa a ridicat restricţiile în aproape toate spaţiile publice – cu excepţia spitalelor, caselor de bătrâni şi transportului public – ceea ce înseamnă că Novak Djokovici, nevaccinat, are voie să participe la Roland Garros.

Preşedintele Federaţiei Franceze de Tenis, Gilles Moretton, a clarificat totuşi că nimic nu este „bătut în cuie” şi că lucrurile s-ar putea schimba înainte de începerea turneului din 22 mai. „Există încă un virus care circulă şi trebuie să fim atenţi. Dacă lucrurile s-ar întâmpla din nou şi guvernul ar lua noi măsuri, nu am fi exceptaţi de la aceste măsuri”, a explicat el.

Prim-ministrul Franței, Jean Castex, îl anunţase deja pe Djokovic că va fi primit la Roland Garros, chiar şi dacă nu se va vaccina.

Reclamă

Situația este din ce în ce mai bună datorită eforturilor noastre colective. Au fost îndeplinite condițiile pentru o nouă fază de relaxare a măsurilor (n.r. – anti-Covid). Începând de luni, 14 martie, vom suspenda obligativitatea certificatului verde în locurile în care era valabilă până acum. De asemenea, începând de la data respectivă, nu va mai fi obligatorie purtarea măştii, singura excepţie fiind în mijloacele de transport”, a anunţat Jean Castex, pentru TF1.

Novak Djokovic revine în circuit la Monte Carlo

Novak Djokovic va reveni în circuit la turneul de la Monte Carlo, programat în perioada 9-17 aprilie. Prezenţa lui Djokovic a fost confirmată la turneul la care vor mai fi prezenţi şi spaniolul Rafael Nadal sau grecul Stefanos Tsitsipas, deţinătorul trofeului.

El s-a impus la Monte Carlo în 2013 şi 2015, iar anul trecut a fost eliminat în turul trei de Daniel Evans.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 aprilie, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist Vezi toate știrile
Citește și