Închide meniul

Ciprian Marica, acuzat de hărţuire de o femeie din Bucureşti: „Mi-a scos casa la vânzare! S-au luat la bătaie zilele trecute!” Reacţia arogantă a milionarului

Antena Sport Publicat: 16 martie 2022, 18:13

Reclamă
Ciprian Marica, acuzat de hărţuire de o femeie din Bucureşti: „Mi-a scos casa la vânzare! S-au luat la bătaie zilele trecute! Reacţia arogantă a milionarului

Ciprian Marica, acuzat de hărţuire de o femeie din Bucureşti

Instagram Ciprian Marica

Georgeta susţine că locuieşte într-un imobil cu două etaje. La parter este locuinţa lui Ciprian Marica, în timp ce la etajul superior stă femeia. Aceasta susţine că Marica vrea să o dea afară din casă pentru ca tot imobilul să devină al lui. Conform spuselor femeii, Marica i-a oferit şi suma de 42.000 de euro pentru a părăsi casa, care se află în zona Dorobanţi, una dintre cele mai scumpe din Bucureşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Marica e acuzat de hărţuire de o femeie din Bucureşti

”Domnul Ciprian Marica fotbalistul, de când a cumpărat aici, în 2017, mă hărțuiește încontinu să îi vând. Stăm în aceeași curte, el stă la parter și eu la etajul 1. Eu le-am spus din start că nu le vând, nu au înțeleg, iar de atunci se întâmplă numai probleme, numai șicane„, a spus Georgeta la Acces Direct.

Ciprian Marica e acuzat că i-a scos casa la vânzare femeii

Georgeta spune că fostul internaţional român i-a scos casa la vânzare. ”Mi-a pus casa în vânzare (…) Prin agenție a pus-o la vânzare, vin clienții și întreabă că e casa de vânzare, iar eu habar n-am. Cel mai grav e de două săptămâni de când a închiriat unui prieten de-al lui și care mă hărțuiește încontinuu. E foarte periculos, sunt recalcitranți, s-au luat la bătaie zilele trecute. Cred că a fost pus special”, a mai spus Georgeta.

Reacţia lui Ciprian Marica, după acuzaţiile grave aduse

Ciprina Marica susţine că nu a vorbit niciodată cu Georgeta, femeia care îl acuză că o hărţuieşte ca să o dea afară din casă.

”A stat vreodată de vorbă cu mine? Mă cunoaște din altă parte decât de la televizor? Care e speța că eu nu sunt implicat în chestia asta. Acum jumătate de oră l-am sunat pe tata să văd de ce e vorba. Nu am stat niciodată de vorbă cu doamna, nu știu despre ce e vorba. E o problemă a părinților mei care nu cred că e de ordinul televizorului, ce treabă are cu mine?”, a spus Marica pentru sursa mai sus citată.

Reclamă

Ciprian Marica, scandal monstru şi cu Ilie Năstase

Scandalul dintre Ilie Năstase şi Ciprian Marica continuă. Fostul număr 1 ATP și-a ieșit din minți și anunță că este dispus să dărâme baza Voința, din cauza căreia a intrat în război cu fostul mare internațional.

Fostul mare jucător de tenis este într-un scandal de proporții cu nașul său după ce a fost exclus din fundația care îi poartă numele. Primul lider ATP din istorie acuză că i s-a falisificat de 22 de ori semnătura.

Am un contract cu el pe închirierea terenurilor la care nu a plătit niciun ban din 1 iulie 2021. De asemenea, pentru folosirea numelui alt contract. Fiecare dintre angajamnte creștea ca sună de la un an la altul.

Reclamă 4 / 0/3

A venit și a schimbat domeniul terenurilor. Era de tenis, el le-a făcut de fotbal. I-am zis … Ce faci Cipriane? A zis că să stau liniștit. Scopul lui era să pună mâna pe toată baza. Are plângere penală și acum o să mă duc în audiență la ministrul Justiției. Deja am vorbit. Nu las lucrurile așa. Nu pot să dorm noaptea. Soția mea e devastată, eu nu pot dormi noaptea.

Sunt două decizii acolo care se bat cap în cap, voi cere să se verifice cum s-au înregistrat niște acte false„, a declarat Ilie Năstase pentru prosport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” Vezi toate știrile
Citește și