Închide meniul

Ciprian Marica, acuzat de hărţuire de o femeie din Bucureşti: „Mi-a scos casa la vânzare! S-au luat la bătaie zilele trecute!” Reacţia arogantă a milionarului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 martie 2022, 18:13

Ciprian Marica, acuzat de hărţuire de o femeie din Bucureşti: „Mi-a scos casa la vânzare! S-au luat la bătaie zilele trecute! Reacţia arogantă a milionarului

Ciprian Marica, acuzat de hărţuire de o femeie din Bucureşti

Instagram Ciprian Marica

Georgeta susţine că locuieşte într-un imobil cu două etaje. La parter este locuinţa lui Ciprian Marica, în timp ce la etajul superior stă femeia. Aceasta susţine că Marica vrea să o dea afară din casă pentru ca tot imobilul să devină al lui. Conform spuselor femeii, Marica i-a oferit şi suma de 42.000 de euro pentru a părăsi casa, care se află în zona Dorobanţi, una dintre cele mai scumpe din Bucureşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Marica e acuzat de hărţuire de o femeie din Bucureşti

”Domnul Ciprian Marica fotbalistul, de când a cumpărat aici, în 2017, mă hărțuiește încontinu să îi vând. Stăm în aceeași curte, el stă la parter și eu la etajul 1. Eu le-am spus din start că nu le vând, nu au înțeleg, iar de atunci se întâmplă numai probleme, numai șicane„, a spus Georgeta la Acces Direct.

Ciprian Marica e acuzat că i-a scos casa la vânzare femeii

Georgeta spune că fostul internaţional român i-a scos casa la vânzare. ”Mi-a pus casa în vânzare (…) Prin agenție a pus-o la vânzare, vin clienții și întreabă că e casa de vânzare, iar eu habar n-am. Cel mai grav e de două săptămâni de când a închiriat unui prieten de-al lui și care mă hărțuiește încontinuu. E foarte periculos, sunt recalcitranți, s-au luat la bătaie zilele trecute. Cred că a fost pus special”, a mai spus Georgeta.

Reacţia lui Ciprian Marica, după acuzaţiile grave aduse

Ciprina Marica susţine că nu a vorbit niciodată cu Georgeta, femeia care îl acuză că o hărţuieşte ca să o dea afară din casă.

”A stat vreodată de vorbă cu mine? Mă cunoaște din altă parte decât de la televizor? Care e speța că eu nu sunt implicat în chestia asta. Acum jumătate de oră l-am sunat pe tata să văd de ce e vorba. Nu am stat niciodată de vorbă cu doamna, nu știu despre ce e vorba. E o problemă a părinților mei care nu cred că e de ordinul televizorului, ce treabă are cu mine?”, a spus Marica pentru sursa mai sus citată.

Reclamă

Ciprian Marica, scandal monstru şi cu Ilie Năstase

Scandalul dintre Ilie Năstase şi Ciprian Marica continuă. Fostul număr 1 ATP și-a ieșit din minți și anunță că este dispus să dărâme baza Voința, din cauza căreia a intrat în război cu fostul mare internațional.

Fostul mare jucător de tenis este într-un scandal de proporții cu nașul său după ce a fost exclus din fundația care îi poartă numele. Primul lider ATP din istorie acuză că i s-a falisificat de 22 de ori semnătura.

Am un contract cu el pe închirierea terenurilor la care nu a plătit niciun ban din 1 iulie 2021. De asemenea, pentru folosirea numelui alt contract. Fiecare dintre angajamnte creștea ca sună de la un an la altul.

Reclamă 4 / 0/3

A venit și a schimbat domeniul terenurilor. Era de tenis, el le-a făcut de fotbal. I-am zis … Ce faci Cipriane? A zis că să stau liniștit. Scopul lui era să pună mâna pe toată baza. Are plângere penală și acum o să mă duc în audiență la ministrul Justiției. Deja am vorbit. Nu las lucrurile așa. Nu pot să dorm noaptea. Soția mea e devastată, eu nu pot dormi noaptea.

Sunt două decizii acolo care se bat cap în cap, voi cere să se verifice cum s-au înregistrat niște acte false„, a declarat Ilie Năstase pentru prosport.ro.

Recomandări
  • Ciprian Marica, acuzat de hărţuire de o femeie
  • Cum a răspuns Marica

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat Vezi toate știrile
Citește și