Închide meniul

„Vor juca Moruţan şi Cicâldău împotriva Barcelonei?”. Antrenorul lui Galatasaray nu a stat pe gânduri şi a avut un răspuns vehement. Ce se va întâmpla la Istanbul

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 martie 2022, 19:16

Reclamă
„Vor juca Moruţan şi Cicâldău împotriva Barcelonei?. Antrenorul lui Galatasaray nu a stat pe gânduri şi a avut un răspuns vehement. Ce se va întâmpla la Istanbul

Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău pot juca în Galatasaray - Barcelona

Twitter

În Spania, Alexandru Cicâldău a intrat abia în minutul 79, în locul lui Feghouli. Olimpiu Moruţan a fost uitat pe bancă de antrenorul turcilor. Domenec Torrent a fost întrebat, la conferinţa de presă, dacă cei doi români pot să îşi facă apariţia încă din primul minut la Istanbul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Domenec Torrent, întrebat dacă Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău vor juca în Galatasaray – Barcelona

Vor juca Moruţan şi Cicâldău împotriva Barcelonei?„, a fost întrebarea pusă de un jurnalist român la care Torrent nu a stat prea mult pe gânduri.

Pentru că ești din România, vorbeşti despre jucători români. Totuşi, noi suntem acum în faţa unui meci foarte important pentru echipă. Eu nu voi vorbi despre jucători. Avem 28 de fotbalişti şi vom alege dintre aceştia. Noi avem nevoie de toată echipa! Prin urmare, există posibilitatea ca ei să joace. Eu trebuie să scot 5 jucători din lot. Abia apoi voi alege cel mai bun prim 11 pentru meci„, a declarat Domenec Torrent pentru fanatik.tr.

Tehnicianul care l-a înlocuit pe Fatih Terim şi-a pregătit deja tactica pentru marele meci cu Barcelona.

Barcelona a înscris 4 goluri după meciul jucat cu noi. Trebuie să nu facem greşeli cu Barcelona, care este una dintre cele mai bune 5 echipe din lume în acest moment. Vom încerca să luptăm până în ultimul moment. Coordonarea echipei noastre, atât în atac, cât şi în apărare, este cel mai important lucru. Putem obţine un rezultat pozitiv doar cu ajutorul jocului colectiv. Împotriva Barcelonei, toate echipele trebuie să se apere bine. Ne pregătim pentru ei„, a mai spus antrenorul lui Galatasaray.

Reclamă
Reclamă

Transferurile lui Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău, făcute praf în Turcia

Transferurile lui Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău au fost făcute praf în Turcia. Cei doi mijlocași nu s-au impus la Galatasaray, iar Erman Toroglu (73 ani), fost fotbalist turc și analist sportiv, a răbufnit.

Pentru transferurile lui Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău, Galatasaray plătit nu mai puțin de 10 milioane de euro. Totuși, prestațiile celor doi nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor, iar Erman Toroglu a avut o reacţie acidă.

Un singur lucru nu înțeleg. Galatasaray a cumpărat doi fotbaliști români și a plătit 10-11 milioane de euro. A stat mult să-i caute managementul clubului? Acești bani s-au evaporat pur și simplu?! Pentru că niciunul dintre ei nu a aterizat încă pe teren. Ei se află tot într-un stadiu de plutire”, au fost ironizați Cicâldău și Moruțan de Toroglu.

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:48

„Nu poţi să faci asta” Reacţia lui Marius Şumudică după ce Dorinel Munteanu l-a bruscat pe teren pe David Maftei!

14:36

Rapid, decimată înaintea confruntării cu Oţelul! Anunţul de ultim moment al lui Marius Şumudică: „Nu s-au antrenat deloc!”

14:09

Ştefan Radu, interviu rar la un an de la retragere! Unde a fost susprins fostul internaţional

13:52

Bernadette Szocs, Eliza Samara şi Ovidiu Ionescu şi-au aflat adversarii de la China Smash 2024 şi vor juca live în AntenaPLAY

13:31

Cine îl va înlocui pe Kylian Mbappe, în derby-ul cu Atletico! Planul lui Ancelotti la Real Madrid, după accidentarea francezului

13:22

Cum va arăta Formula 1 peste 50 de ani? Opinia lui Adrian Georgescu

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și