Închide meniul

„Vor juca Moruţan şi Cicâldău împotriva Barcelonei?”. Antrenorul lui Galatasaray nu a stat pe gânduri şi a avut un răspuns vehement. Ce se va întâmpla la Istanbul

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 martie 2022, 19:16

Reclamă
„Vor juca Moruţan şi Cicâldău împotriva Barcelonei?. Antrenorul lui Galatasaray nu a stat pe gânduri şi a avut un răspuns vehement. Ce se va întâmpla la Istanbul

Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău pot juca în Galatasaray - Barcelona

Twitter

În Spania, Alexandru Cicâldău a intrat abia în minutul 79, în locul lui Feghouli. Olimpiu Moruţan a fost uitat pe bancă de antrenorul turcilor. Domenec Torrent a fost întrebat, la conferinţa de presă, dacă cei doi români pot să îşi facă apariţia încă din primul minut la Istanbul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Domenec Torrent, întrebat dacă Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău vor juca în Galatasaray – Barcelona

Vor juca Moruţan şi Cicâldău împotriva Barcelonei?„, a fost întrebarea pusă de un jurnalist român la care Torrent nu a stat prea mult pe gânduri.

Pentru că ești din România, vorbeşti despre jucători români. Totuşi, noi suntem acum în faţa unui meci foarte important pentru echipă. Eu nu voi vorbi despre jucători. Avem 28 de fotbalişti şi vom alege dintre aceştia. Noi avem nevoie de toată echipa! Prin urmare, există posibilitatea ca ei să joace. Eu trebuie să scot 5 jucători din lot. Abia apoi voi alege cel mai bun prim 11 pentru meci„, a declarat Domenec Torrent pentru fanatik.tr.

Tehnicianul care l-a înlocuit pe Fatih Terim şi-a pregătit deja tactica pentru marele meci cu Barcelona.

Barcelona a înscris 4 goluri după meciul jucat cu noi. Trebuie să nu facem greşeli cu Barcelona, care este una dintre cele mai bune 5 echipe din lume în acest moment. Vom încerca să luptăm până în ultimul moment. Coordonarea echipei noastre, atât în atac, cât şi în apărare, este cel mai important lucru. Putem obţine un rezultat pozitiv doar cu ajutorul jocului colectiv. Împotriva Barcelonei, toate echipele trebuie să se apere bine. Ne pregătim pentru ei„, a mai spus antrenorul lui Galatasaray.

Reclamă
Reclamă 4

Transferurile lui Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău, făcute praf în Turcia

Transferurile lui Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău au fost făcute praf în Turcia. Cei doi mijlocași nu s-au impus la Galatasaray, iar Erman Toroglu (73 ani), fost fotbalist turc și analist sportiv, a răbufnit.

Pentru transferurile lui Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău, Galatasaray plătit nu mai puțin de 10 milioane de euro. Totuși, prestațiile celor doi nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor, iar Erman Toroglu a avut o reacţie acidă.

Un singur lucru nu înțeleg. Galatasaray a cumpărat doi fotbaliști români și a plătit 10-11 milioane de euro. A stat mult să-i caute managementul clubului? Acești bani s-au evaporat pur și simplu?! Pentru că niciunul dintre ei nu a aterizat încă pe teren. Ei se află tot într-un stadiu de plutire”, au fost ironizați Cicâldău și Moruțan de Toroglu.

Reclamă
Recomandări

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
8:31

România ştie toţi posibilii adversari din optimile EURO 2024! Cu cine ne putem duela pentru un loc în sferturi

8:27

„Meciul rușinii!” Belgienii se tem înainte de Slovacia – România! Reacția categorică: „Trebuie să avem grijă!”

0:15

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31 25 iun.

Slovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31 25 iun.

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și