Închide meniul

Simona Halep așteaptă meciul de gală cu Iga Swiatek, din semifinalele de la Indian Wells. ”Joacă cel mai bun tenis al vieții ei”

Dan Roșu Publicat: 17 martie 2022, 8:20 / Actualizat: 17 martie 2022, 9:33

Reclamă
Simona Halep așteaptă meciul de gală cu Iga Swiatek, din semifinalele de la Indian Wells. ”Joacă cel mai bun tenis al vieții ei”

Cum se relaxează Simona Halep după victoria cu Martic, de la Indian Wells

Profimedia Images

Simona Halep o conduce la directe pe cu 2-1. De notat că ele s-au duelat numai în cadrul turneelor de Grand Slam. Simo s-a impus la Roland Garros 2019, 6-1, 6-0, și la Australian Open 2021, 3-6, 6-1, 6-4.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Revanșa Igăi a venit la Roland Garros 2020, când a eliminat-o pe Simona în optimi, cu 6-1, 6-2. De altfel, a ea a avut un traseu perfect la Paris. Jucătoarea de 20 de ani a câștigat singurul ei turneu de Grand Slam de până acum, fără să piardă niciun set.

Simona Halep: ”Va fi un meci greu, joacă cel mai bun tenis al vieții ei”

”Va fi un meci greu, joacă cel mai bun tenis al vieții ei, se află în cel mai bun moment. Mă aștept la un meci foarte greu. Dar sunt în semifinale, aici, și voi da tot ce am mai bun și în următorul meci. Nu am urmărit-o aici și nici la Doha. Nu mă uit la tenis să iau notițe, dar știu că este foarte puternică și are un tenis solid”, a spus Simona Halep la conferința de presă.

La ediţia trecută, Halep a fost eliminată în turul al treilea, de Aliaksandra Sasnovici din Belarus. Românca a câştigat turneul din deşertul californian în 2015 şi a mai fost semifinalistă în 2014 şi 2018. Acum, e în semifinale după victoria cu Petra Martic.

Ce loc ocupă Simona Halep în clasamentul WTA LIVE

Simona Halep (26 WTA) i-a predat o adevărată lecție de tenis croatei Petra Martic (79 WTA) în sferturile de finală de la Indian Wells. În urma acestui succes, campioana noastră va reveni în top 20 WTA.

Reclamă

Simona Halep a urcat 3 locuri în clasamentul WTA, după victoria cu Petra Martic din sferturile de finală de la Indian Wells. La începutul anului, ”Simo” a ieșit din top 20 WTA după 8 ani și jumătate. Totuși, campioana noastră a rămas în afara topului pentru doar câteva luni.

În clasamentul WTA LIVE, ”Simo” ocupa locul 22 înaintea meciului, iar acum ocupă locul 19, cu 2222 de puncte. Este la doar 58 de puncte de ocupanta locului 17, Cori Gauff, pe care a învins-o deja în turul trei la Indian Wells.

Simona Halep – Iga Swiatek se va desfășura vineri, la o oră pe care încă nu au anunțat-o organizatorii, și va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” Vezi toate știrile
Citește și