Închide meniul

Simona Halep așteaptă meciul de gală cu Iga Swiatek, din semifinalele de la Indian Wells. ”Joacă cel mai bun tenis al vieții ei”

Dan Roșu Publicat: 17 martie 2022, 8:20 / Actualizat: 17 martie 2022, 9:33

Simona Halep așteaptă meciul de gală cu Iga Swiatek, din semifinalele de la Indian Wells. ”Joacă cel mai bun tenis al vieții ei”

Cum se relaxează Simona Halep după victoria cu Martic, de la Indian Wells

Profimedia Images

  • Simona Halep a prefațat meciul cu Iga Swiatek
  • Simo o conduce la directe pe Swiatek, 2-1

Simona Halep o conduce la directe pe cu 2-1. De notat că ele s-au duelat numai în cadrul turneelor de Grand Slam. Simo s-a impus la Roland Garros 2019, 6-1, 6-0, și la Australian Open 2021, 3-6, 6-1, 6-4.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Revanșa Igăi a venit la Roland Garros 2020, când a eliminat-o pe Simona în optimi, cu 6-1, 6-2. De altfel, a ea a avut un traseu perfect la Paris. Jucătoarea de 20 de ani a câștigat singurul ei turneu de Grand Slam de până acum, fără să piardă niciun set.

Simona Halep: ”Va fi un meci greu, joacă cel mai bun tenis al vieții ei”

”Va fi un meci greu, joacă cel mai bun tenis al vieții ei, se află în cel mai bun moment. Mă aștept la un meci foarte greu. Dar sunt în semifinale, aici, și voi da tot ce am mai bun și în următorul meci. Nu am urmărit-o aici și nici la Doha. Nu mă uit la tenis să iau notițe, dar știu că este foarte puternică și are un tenis solid”, a spus Simona Halep la conferința de presă.

Reclamă

La ediţia trecută, Halep a fost eliminată în turul al treilea, de Aliaksandra Sasnovici din Belarus. Românca a câştigat turneul din deşertul californian în 2015 şi a mai fost semifinalistă în 2014 şi 2018. Acum, e în semifinale după victoria cu Petra Martic.

Ce loc ocupă Simona Halep în clasamentul WTA LIVE

Simona Halep (26 WTA) i-a predat o adevărată lecție de tenis croatei Petra Martic (79 WTA) în sferturile de finală de la Indian Wells. În urma acestui succes, campioana noastră va reveni în top 20 WTA.

Reclamă

Simona Halep a urcat 3 locuri în clasamentul WTA, după victoria cu Petra Martic din sferturile de finală de la Indian Wells. La începutul anului, ”Simo” a ieșit din top 20 WTA după 8 ani și jumătate. Totuși, campioana noastră a rămas în afara topului pentru doar câteva luni.

În clasamentul WTA LIVE, ”Simo” ocupa locul 22 înaintea meciului, iar acum ocupă locul 19, cu 2222 de puncte. Este la doar 58 de puncte de ocupanta locului 17, Cori Gauff, pe care a învins-o deja în turul trei la Indian Wells.

Simona Halep – Iga Swiatek se va desfășura vineri, la o oră pe care încă nu au anunțat-o organizatorii, și va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:27 VideoFostul secund al lui Dan Petrescu creşte următoarea „Generaţie de Aur” pentru naţională 20:21 Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi! Mesajul fotbalistului: „Cu siguranţă, peste ani, se va mândri” 19:44 Cristiano Bergodi a făcut „revoluţie” la Rapid, pentru meciul cu Sepsi! Trei titulari, OUT din lotul giuleştenilor 19:36 Rafael Nadal a vorbit din nou de retragere după ce va reveni pe teren la Barcelona: „Cred că e ultimul an” 19:28 Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali: „Să-i ceară sfatul lui Cristi Borcea!” 19:16 FotoSe dezmembrează Bayer Leverkusen după primul titlu din istorie? Anunţul directorului sportiv al echipei 19:08 Rapid – Sepsi, LIVE TEXT, 20:30! Giuleştenii luptă pentru prima victorie din play-off. Echipele de start 19:07 Xavi ştie cum poate Barcelona să o elimine pe PSG, din Champions League! Anunţul făcut înaintea returului „de foc” 18:52 Rezultatele analizelor jucătorului din Liga 1, depistat pozitiv la testul anti-drog! Reacţia de ultim moment a clubului 18:38 Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj – FCSB 0-1! Detaliul scos în evidenţă după victoria roş-albaştrilor: „Imposibil de imaginat!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian
WTA • 10:00
Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian
Ion Ţiriac, declaraţie uluitoare despre Simona Halep: "A fost accidentată la cap şi cineva s-a jucat cu ea"
Extra • 13 apr., 22:51
Ion Ţiriac, declaraţie uluitoare despre Simona Halep: „A fost accidentată la cap şi cineva s-a jucat cu ea”
Nadia Comăneci are încredere în Simona Halep
Tenis • 13 apr., 18:22
Nadia Comăneci are încredere în Simona Halep! Mesaj superb pentru „Simo”: „Abia aștept să o văd la Madrid sau Roland Garros”
"Mai iei suplimente?" Simona Halep a dat cărţile pe faţă! Cu ce i-a surprins fostul lider WTA pe jurnaliştii americani
WTA • 13 apr., 11:50
„Mai iei suplimente?” Simona Halep a dat cărţile pe faţă! Cu ce i-a surprins fostul lider WTA pe jurnaliştii americani
Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update - 12 aprilie
Antena Sport Update • 12 apr., 17:31
Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 12 aprilie