Închide meniul
EXCLUSIV

Ce ghinion! Pierdere imensă pentru Mihai Rotaru! Universitatea Craiova a ratat 10 milioane de euro! ”E destinul fiecăruia!”

Antena Sport Publicat: 17 martie 2022, 14:30

Reclamă
Ce ghinion! Pierdere imensă pentru Mihai Rotaru! Universitatea Craiova a ratat 10 milioane de euro! ”E destinul fiecăruia!”

Elvir Koljic a ratat transferul la Dinamo Kiev din cauza unei accidentări

Hepta

Dinamo Kiev a oferit inițial șapte milioane de euro, dar oltenii au refuzat. În cele din urmă, din informațiile AS.ro, Rotaru s-a înțeles cu Surkis pentru suma de 10 milioane de euro pentru mutare. Jucătorul urma să semneze contractul chiar după meciul în care s-a accidentat. Dacă s-ar fi făcut mutarea, Koljic ar fi fost cel mai scump transfer realizat de Craiova lui Rotaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A ratat un transfer atunci, din câte știu eu. Am auzit de la club că trebuia să se ducă la Dinamo Kiev sau ceva de genul ăsta. Are un psihic extrem de puternic. A mai avut accidentări, e destinul fiecăruia. A mai avut probleme și la spate și la coapsă”, a declarat doctorul Ioan Bogdan Andrei, la AS.ro LIVE.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Elvir Koljic, accidentare gravă în 2020

Koljic s-a accidentat grav, în 2020, într-un Universitatea Craiova – Poli Iași, scor 1-0. Bosniacul, aflat în cel mai bun moment al carierei, a ieșit de pe teren după un contact cu Ovidiu Mihalache. Atacantul a făcut recuperarea la clinica doctorului Bogdan Andrei.

Accidentarea lui Koljic a fost extrem de gravă, dar acel jucător de la Iași (n.r. – Ovidiu Mihalache), nu și-a dorit niciodată să se întâmpla chestia asta. Nici n-ar putea să înțeleagă ce rău putea să-i facă. A fost un contact care a rezultat din energia dezvoltată în timpul meciului.

A avut osul lateral al gleznei extrem de afectat și toate ligamentele gleznei afectate. A fost o accidentare care, dacă s-ar fi întâmplat în urmă cu 10 ani, nu i-ar mai fi permis să revină niciodată pe teren. Dar datorită progresului tehnologic și implanturilor folosite în prezent, sportivii pot reveni”, a mai spus Dr. Bogdan Andrei.

Reclamă

Cotat la 1,6 milioane de euro, Koljic a evoluat în acest sezon în 28 de partide, reușind să marcheze de șase ori. Bosniacul nu a scăpat de probleme nici în acest sezon competițional.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” Vezi toate știrile
Citește și