Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Momentele teribile prin care a trecut Elvir Koljic, după accidentarea horror din 2020: “A avut toate ligamentele afectate!”. Dezvăluirea uimitoare a medicului care l-a operat

Cosmin Cioboată Publicat: 17 martie 2022, 12:14 / Actualizat: 17 martie 2022, 16:31

Momentele teribile prin care a trecut Elvir Koljic, după accidentarea horror din 2020: “A avut toate ligamentele afectate!”. Dezvăluirea uimitoare a medicului care l-a operat

Elvir Koljic, atacantul de la Universitatea Craiova

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

  • Momentele teribile prin care a trecut Elvir Koljic, după accidentarea horror din 2020
  • Dr. Bogdan Andrei: „Dacă se întâmpla în urmă cu 10 ani, nu mai revenea niciodată pe teren!”

Momentele teribile prin care a trecut Elvir Koljic, după accidentarea horror din 2020

Elvir Koljic a trecut prin momente teribile în 2020, după ce a suferit o accidentare horror în meciul dintre Universitatea Craiova și Poli Iași. Atacantul bosniac și-a rupt toate ligamentele gleznei și a avut nevoie de de o perioadă de recuperare intensă, de 6 luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dr. Bogdan Andrei a fost cel care l-a operat și l-a ajutat pe Koljic să revină pe teren. Dar drumul nu a fost deloc ușor. Experimentatul medic a dezvăluit că atacantul oltenilor a mers zi de zi, timp de 6 luni, la ședințele de recuperare.

Elvir Koljic a trecut peste accidentarea oribilă suferită la gleznă: “Dacă se întâmpla acum 10 ani, n-ar mai fi revenit niciodată pe teren!”

Doctorul Andrei a recunoscut că Koljic și-ar fi încheiat cariera dacă accidentarea respectivă s-ar fi petrecut în urmă cu 10 ani.

Reclamă

“A venit la noi timp de 6 luni, 6 ore pe zi. Creezi o legătură cu el. Nu numai cu mine, ci și cu terapeuții și colegii mei. Am devenit prieteni pe social media, vorbim. 

Unii au mai mult noroc, unii au mai puțin. Accidentarea lui Koljic a fost extrem de gravă, dar acel jucător de la Iași (n.r. – Ovidiu Mihalache), nu și-a dorit niciodată să se întâmpla chestia asta. Nici n-ar putea să înțeleagă ce rău putea să-i facă. A fost un contact care a rezultat din energia dezvoltată în timpul meciului.

Reclamă

A avut osul lateral al gleznei extrem de afectat și toate ligamentele gleznei afectate. A fost o accidentare care, dacă s-ar fi întâmplat în urmă cu 10 ani, nu i-ar mai fi permis să revină niciodată pe teren. Dar datorită progresului tehnologic și implanturilor folosite în prezent, sportivii pot reveni. Nici acum șansele nu sunt 100%, mai pot exista recidive.”, a povestit Dr. Bogdan Andrei, în exclusivitate la As.ro Live.

Elvir Koljic a ratat transferul la Dinamo Kiev din cauza accidentării horror din 2020: „Am auzit de la club”

„A ratat un transfer atunci, din câte știu eu. Am auzit de la club că trebuia să se ducă la Dinamo Kiev. Are un psihic extrem de puternic. A mai avut accidentări, e destinul fiecăruia. A mai avut probleme și la spate și la coapsă.”, a mai spus Dr. Bogdan Andrei, la As.ro LIVE.

Elvir Koljic a adunat 28 de apariții pentru Universitatea Craiova, în toate competițiile din acest sezon. Atacantul bosniac a marcat șase goluri și a oferit două pase decisive.

Reclamă 4 / 0/3

AS. AS.ro LIVE | Doctorul Bogdan Andrei a fost invitatul lui Cătălin Oprişan

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
"Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?" Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: "Trenul e în mers"
AntenaPLAY • 21 mart., 16:05
„Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?” Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: „Trenul e în mers”
"Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?" Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Liga 1 • 20 mart., 13:27
„Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?” Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu
WTA • 20 mart., 9:23
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu! Şeful de la Rapid, răspuns fabulos: „Dau eu berea!”
Mihai Rotaru, reacţie fabuloasă după ce Marius Şumudică a spus că i-a promis că va fi viitorul antrenor al Universităţii Craiova
Liga 1 • 19 mart., 16:43
Mihai Rotaru, reacţie fabuloasă după ce Marius Şumudică a spus că i-a promis că va fi viitorul antrenor al Universităţii Craiova