Închide meniul
EXCLUSIV

Ce ghinion! Pierdere imensă pentru Mihai Rotaru! Universitatea Craiova a ratat 10 milioane de euro! ”E destinul fiecăruia!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 martie 2022, 14:30

Ce ghinion! Pierdere imensă pentru Mihai Rotaru! Universitatea Craiova a ratat 10 milioane de euro! ”E destinul fiecăruia!”

Elvir Koljic a ratat transferul la Dinamo Kiev din cauza unei accidentări

Hepta

Dinamo Kiev a oferit inițial șapte milioane de euro, dar oltenii au refuzat. În cele din urmă, din informațiile AS.ro, Rotaru s-a înțeles cu Surkis pentru suma de 10 milioane de euro pentru mutare. Jucătorul urma să semneze contractul chiar după meciul în care s-a accidentat. Dacă s-ar fi făcut mutarea, Koljic ar fi fost cel mai scump transfer realizat de Craiova lui Rotaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A ratat un transfer atunci, din câte știu eu. Am auzit de la club că trebuia să se ducă la Dinamo Kiev sau ceva de genul ăsta. Are un psihic extrem de puternic. A mai avut accidentări, e destinul fiecăruia. A mai avut probleme și la spate și la coapsă”, a declarat doctorul Ioan Bogdan Andrei, la AS.ro LIVE.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Elvir Koljic, accidentare gravă în 2020

Koljic s-a accidentat grav, în 2020, într-un Universitatea Craiova – Poli Iași, scor 1-0. Bosniacul, aflat în cel mai bun moment al carierei, a ieșit de pe teren după un contact cu Ovidiu Mihalache. Atacantul a făcut recuperarea la clinica doctorului Bogdan Andrei.

Accidentarea lui Koljic a fost extrem de gravă, dar acel jucător de la Iași (n.r. – Ovidiu Mihalache), nu și-a dorit niciodată să se întâmpla chestia asta. Nici n-ar putea să înțeleagă ce rău putea să-i facă. A fost un contact care a rezultat din energia dezvoltată în timpul meciului.

A avut osul lateral al gleznei extrem de afectat și toate ligamentele gleznei afectate. A fost o accidentare care, dacă s-ar fi întâmplat în urmă cu 10 ani, nu i-ar mai fi permis să revină niciodată pe teren. Dar datorită progresului tehnologic și implanturilor folosite în prezent, sportivii pot reveni”, a mai spus Dr. Bogdan Andrei.

Reclamă

Cotat la 1,6 milioane de euro, Koljic a evoluat în acest sezon în 28 de partide, reușind să marcheze de șase ori. Bosniacul nu a scăpat de probleme nici în acest sezon competițional.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului Vezi toate știrile
Citește și