Închide meniul

Nick Kyrgios şi-a ieşit din minţi şi la conferinţa de presă. „Asta e o întrebare pe care o să mi-o pui după o luptă de trei ore împotriva lui Nadal?”. Gestul făcut faţă de copilul de mingi

Dan Roșu Publicat: 18 martie 2022, 13:01

Reclamă
Nick Kyrgios şi-a ieşit din minţi şi la conferinţa de presă. „Asta e o întrebare pe care o să mi-o pui după o luptă de trei ore împotriva lui Nadal?. Gestul făcut faţă de copilul de mingi

Nick Kyrgios şi-a ieşit din minţi şi la conferinţa de presă

Getty Images

Lui Nick Kyrgios nu i-a plăcut să fie chestionat pe acest subiect la conferinţa de presă de după meci. „Ce vrei să spun ? Asta a fost intenţia mea? Nu. Am aruncat racheta aproape de el? A aterizat la un metru de piciorul meu, a sărit şi aproape că l-a lovit. Sunt om. Aceste lucruri se întâmplă”, a răspuns australianul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nick Kyrgios, aproape să lovească un copil de mingi

„Cred că dacă aş face-o de un milion de ori, nu ar fi aşa. Era la trei metri de copil. Asta e o întrebare pe care o să mi-o pui după o luptă de trei ore împotriva lui Nadal? De asta vii aici?”, l-a întrebat Kyrgios pe jurnalist, care a insistat pe faptul că adolescentul a fost nevoit să se aplece pentru a evita racheta.

„S-a prăbuşit, s-a aplecat, s-a ferit, s-a aplecat. Doamnee!. Foarte bine. Dacă asta mă întrebi… Nu a fost lovit. A fost un accident. Cu siguranţă nu a fost ca Zverev. Nu l-am lovit, din fericire, şi nu asta a fost intenţia mea. Copilul este bine. Mare întrebare, bravo”, a răspuns Nick Kyrgios, aplaudând ironic.

Nick Kyrgios a reuşit, ulterior, să-l contecteze pe copilul de mingi. Cei doi au discutat prin mesaje, pe care australianul le-a făcut publice pe reţelele de socializare. Kyrgios şi-a cerut scuze, l-a întrebat pe copil dacă este bine şi urmează să-i ofere o rachetă de tenis.

Reclamă

Kyrgios l-a certat pe celebrul actor Ben Stiller

Nick Kyrgios a avut un derapaj la adresa celebrului actor Ben Stiller. În setul decisiv, când servea într-un moment tensionat al întâlnirii, australianul l-a certat serios pe Stiller.

”Te pricepi la tenis? Exact! Și atunci de ce vorbești? Te învâț eu cum să joci în filme? Nu!”, a fost mesajul lui Kyrgios, spre un Stiller, care a fost surprins de camerele TV parcă șocat de ce a auzit.

Reclamă 4 / 0/3

Nick Kyrgios, locul 132 mondial, a fost învins de Nadal în sferturi la Indian Wells, după un meci de trei seturi, scor 7-6(0), 5-7, 6-4, şi două ore şi 46 de minute.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă de la 11:40, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă Vezi toate știrile
Citește și