Închide meniul

Nick Kyrgios şi-a ieşit din minţi şi la conferinţa de presă. „Asta e o întrebare pe care o să mi-o pui după o luptă de trei ore împotriva lui Nadal?”. Gestul făcut faţă de copilul de mingi

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 18 martie 2022, 13:01

Nick Kyrgios şi-a ieşit din minţi şi la conferinţa de presă. „Asta e o întrebare pe care o să mi-o pui după o luptă de trei ore împotriva lui Nadal?. Gestul făcut faţă de copilul de mingi

Nick Kyrgios şi-a ieşit din minţi şi la conferinţa de presă

Getty Images

Lui Nick Kyrgios nu i-a plăcut să fie chestionat pe acest subiect la conferinţa de presă de după meci. „Ce vrei să spun ? Asta a fost intenţia mea? Nu. Am aruncat racheta aproape de el? A aterizat la un metru de piciorul meu, a sărit şi aproape că l-a lovit. Sunt om. Aceste lucruri se întâmplă”, a răspuns australianul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nick Kyrgios, aproape să lovească un copil de mingi

„Cred că dacă aş face-o de un milion de ori, nu ar fi aşa. Era la trei metri de copil. Asta e o întrebare pe care o să mi-o pui după o luptă de trei ore împotriva lui Nadal? De asta vii aici?”, l-a întrebat Kyrgios pe jurnalist, care a insistat pe faptul că adolescentul a fost nevoit să se aplece pentru a evita racheta.

„S-a prăbuşit, s-a aplecat, s-a ferit, s-a aplecat. Doamnee!. Foarte bine. Dacă asta mă întrebi… Nu a fost lovit. A fost un accident. Cu siguranţă nu a fost ca Zverev. Nu l-am lovit, din fericire, şi nu asta a fost intenţia mea. Copilul este bine. Mare întrebare, bravo”, a răspuns Nick Kyrgios, aplaudând ironic.

Nick Kyrgios a reuşit, ulterior, să-l contecteze pe copilul de mingi. Cei doi au discutat prin mesaje, pe care australianul le-a făcut publice pe reţelele de socializare. Kyrgios şi-a cerut scuze, l-a întrebat pe copil dacă este bine şi urmează să-i ofere o rachetă de tenis.

Reclamă

Kyrgios l-a certat pe celebrul actor Ben Stiller

Nick Kyrgios a avut un derapaj la adresa celebrului actor Ben Stiller. În setul decisiv, când servea într-un moment tensionat al întâlnirii, australianul l-a certat serios pe Stiller.

”Te pricepi la tenis? Exact! Și atunci de ce vorbești? Te învâț eu cum să joci în filme? Nu!”, a fost mesajul lui Kyrgios, spre un Stiller, care a fost surprins de camerele TV parcă șocat de ce a auzit.

Reclamă 4 / 0/3

Nick Kyrgios, locul 132 mondial, a fost învins de Nadal în sferturi la Indian Wells, după un meci de trei seturi, scor 7-6(0), 5-7, 6-4, şi două ore şi 46 de minute.

Recomandări
  • Nick Kyrgios aproape că a lovit un copil de mingi
  • Reacţia avută la conferinţa de presă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României Vezi toate știrile
Citește și