Închide meniul
VIDEO

Nick Kyrgios l-a certat pe celebrul actor Ben Stiller în timpul meciului epic cu Rafael Nadal. ”De ce vorbești? Eu te învăț pe tine cum să joci în filme?”. Reacția starului

Dan Roșu Publicat: 18 martie 2022, 8:32

Nick Kyrgios l-a certat pe celebrul actor Ben Stiller în timpul meciului epic cu Rafael Nadal. ”De ce vorbești? Eu te învăț pe tine cum să joci în filme?”. Reacția starului

Nick Kyrgios l-a certat pe celebrul actor Ben Stiller

Getty Images

  • Nick Kyrgios l-a certat pe Ben Stiller
  • Kyrgios, învins de Rafael Nadal, la Indian Wells

Nick Kyrgios a avut un derapaj la adresa celebrului actor Ben Stiller. În setul decisiv, când servea într-un moment tensionat al întâlnirii, australianul l-a certat serios pe Stiller.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nick Kyrgios și-a ieșit din minți în meciul cu Nadal de la Indian Wells

”Te pricepi la tenis? Exact! Și atunci de ce vorbești? Te învâț eu cum să joci în filme? Nu!”, a fost mesajul lui Kyrgios, spre un Stiller, care a fost surprins de camerele TV parcă șocat de ce a auzit.

Reclamă

Finalul meciului l-a găsit pe Kyrgios și mai nervos. După ce l-a felicitat pe Nadal la fileu, acesta a aruncat cu racheta de pământ, cu toată forța, fiind foarte aproape să lovească un copil de mingi. Acesta s-a ferit în ultima clipă de furia jucătorului.

Reclamă

Nick Kyrgios, învins de Rafael Nadal, la Indian Wells

Rafael Nadal, locul 4 ATP şi cap de serie 4, s-a calificat în semifinalele turneului de la Indian Wells, după ce a trecut de australianul Nick Kyrgios, locul 132 mondial.

Nadal s-a impus cu scorul de 7-6(0), 5-7, 6-4, după două ore şi 46 de minute. Sportivul spaniol a obţinut a 19-a victorie consecutivă în acest an. De trei ori câştigător al Indian Wells, Nadal este a 11-a oară în semifinale la turneul din California.

După ce l-a bătut pe Nick Kyrgios, în semifinale, Nadal va evolua contra compatriotului său Carlos Alcaraz, cap de serie 19, care a trecut de Cameron Norrie (Marea Britanie), cap de serie 12, scor 6-4, 6-3.

Reclamă 4 / 0/3

Nick Kyrgios şi Thanasi Kokkinakis au câștigat Australian Open 2022

Începutul de an a fost unul magic pentru Nick Kyrgios. Alături de Thanasi Kokkinakis, a câştigat proba de dublu de la Australian Open. Cei doi s-au impus în faţa compatrioţilor lor, Matthew Ebden/Max Purcell, scor 7-5, 6-4.

Meciul a durat o oră şi 35 de minute, iar la ceremonie, Thanasi a avut un mesaj clar pentru prietenul său: ”Te iubesc, frate!”. ”Doamnelor, ies în oraș cu Thanasi, deci fiți pregătite”, a spus și Nick.

”Putem spune că nu ne așteptam nici să fim aproape de așa ceva. Dar, cu sprijinul pe care l-am avut de la voi, a fost incredibil. Nu puteam să cerem nimic mai mult”, a mai spus Kokkinakis.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Primul turneu la care va participa Novak Djokovic, după înfrângerea-şoc de la Indian Wells
ATP • 23 mart., 21:52
Primul turneu la care va participa Novak Djokovic, după înfrângerea-şoc de la Indian Wells! Posibil duel „de foc” cu Rafael Nadal
Carlos Alcaraz a câştigat turneul de la Indian Wells
Tenis • 18 mart., 9:23
Carlos Alcaraz a câştigat turneul de la Indian Wells. L-a învins din nou în finală pe Daniil Medvedev
Iga Swiatek, campioană la Indian Wells pentru a doua oară
Tenis • 17 mart., 22:00
Iga Swiatek, campioană la Indian Wells pentru a doua oară. Poloneza a făcut o demonstraţie de forţă în finală!
Carlos Alcaraz, revenire de senzaţie cu Jannik Sinner! S-a calificat în finala Indian Wells şi a încheiat seria italianului
ATP • 17 mart., 8:36
Carlos Alcaraz, revenire de senzaţie cu Jannik Sinner! S-a calificat în finala Indian Wells şi a încheiat seria italianului